Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

danuta_szwajcer 17:04, 24 wrz 2013

Ale cudnie u Ciebie Martuś aż chce się zostać na dłużej i odpocząc w tym sielskim klimacie. Piękne widoki z każdej strony. Słoneczniki takie nasze Jaki dorodny no i z tym żółtym krzesłem no no artystka z Ciebie niezła Pozdrawiam serdecznie
Asia 23:02, 25 wrz 2013

hej, dzięki za odwiedzinki
Marta7 14:48, 26 wrz 2013

Agawita napisał(a)
Witaj Marta
wpadłam do Ciebie z rewizytą, jako pierwsza przywitałaś mnie w moim wątku mimo, że nic jeszcze nie zdążyłam w nim napisać Szybka jesteś jak błyskawica Dziękuję Ci za to Ogród masz piękny, tajemniczy i te powojniki.... zauroczona nimi postanowiłam posadzić pierwszego powojnika na swojej działce przy ścianie garażu, marzy mi się taki gąszcz jak u Ciebie Cudnie masz, lata spędzone w ogródku nie poszły na marne a satysfakcję musisz mieć ogromną
Pozdrawiam i zmykam bo rano do pracy

Aga, dzieki za miłe słowa i odwiedziny Winnobluszcz na pewno doda dużego uroku
Pozdrawiam )
Marta7 14:50, 26 wrz 2013

GorAna napisał(a)

Martuś pięknie u Ciebie...słoneczniki jak malowane

Dziękuje Ci za miłe słowa, bardzo lubie jak mnie odwiedzasz

Pozdrawiam ;]
Marta7 14:53, 26 wrz 2013

Kuklik napisał(a)
Cudny masz ten winobluszcz
kupiłam sobie też, dwie różne odmiany, będą obrastać dom, mąż się nareszcie zgodził, w tym tygodniu muszę zasadzić bo mnie zima zastanie...

Kukliku dziękuje Ci za miłe słowa , masz wspaniałego męza, bo mój sie jeszcze nie zgodzil na winnobluszcz który by oplatał dom, a marzy mi sie chociaż na północnej stronie i pracuje nad tym )

POZDRAWIAM SERDECZNIE
Marta7 15:02, 26 wrz 2013

gdzie_idziesz napisał(a)
Dziękuję za kwiaty.
Może kiedyś też będę miała takie.
To nieuporządkowanie, moim zdaniem daje największy urok Twojemu ogrodowi. Na każdym kroku widać to serce włożone w ten kawałek ziemi, tę ogrodniczą spontaniczność.
Moja ciocia ma podobny stosunek do ogrodu. Uwielbiam tam przyjeżdżać, dzieci uwielbiają biegać po niewidocznych ścieżkach, pośród bujnie rozrośniętych krzewów, szukając zapomnianych kwiatów i poukrywanych w krzakach skarbów (doniczek, figurek)

Bardzo sie ciesze, ze mnie odwiedziłas , ogród Twojej cioci bardzo mi sie podoba, jest całkowicie w moim stylu a dzieciaczki widac, ze urocze i szczesliwe . Twoj ogrod tez na pewno bedzie piękny . Podobaja mi się równiez uporzadkowane ogrody tylko ja nie potrafie takiego stworzyc ))

Pozdrawiam
Marta7 15:05, 26 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Marta wiesz że ja byłam wczoraj w Twoich rejonach pierwszy raz zresztą
Nie wiem jak daleko od ciebie, ale naszym celem były Suwałki

Ewuś, w życiu nie byłam w Suwałkach , dla mnie to drugi koniec Polski.. mieszkam w okolicach Przemyśla jak będziesz jechać na wycieczke do Lwowa lub w Bieszczady mozesz do mnie wpaść )))

Pozdrawiam ciepło
Marta7 15:06, 26 wrz 2013

Ewa4 napisał(a)
Cudne hortensje a ten bluszcz nono robi wrażenie .

Ewuś dziekuje Ci za mile dowiedziny , ten winnobluszcz obrasta całe moje podwórko

POZDRAWIAM ))))
Marta7 15:08, 26 wrz 2013

kitek81 napisał(a)
Martusiu, jeszcze dużo letnich kolorów w Twoim ogrodzie niech tak będzie jak najdłużej! Pozdrawiam serdecznie :*

Kitek, jak miło ze mnie odwiedziłas , rzeczywiscie jeszcze duzo kwiatów u mnie kwitnie, ale juz wszystko zmienia kolory na barwy jesieni

Pozdrawiam :*
Marta7 15:14, 26 wrz 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale cudnie u Ciebie Martuś aż chce się zostać na dłużej i odpocząc w tym sielskim klimacie. Piękne widoki z każdej strony. Słoneczniki takie nasze Jaki dorodny no i z tym żółtym krzesłem no no artystka z Ciebie niezła Pozdrawiam serdecznie

Danusia, to tylko tak na zdjęciu pięknie wygląda. Cały mój ogródek jest w trawie i wymaga ogromu pracy, ale bliżej jesieni juz nie ma sie takiego zapału jak na wiosne . U nas teraz codziennie pada deszcz, nawet nie ma jak wyjsc do ogródka ;( ale ma byc podobno piękna złota jesien i moze jeszcze zdołam nadrobic zaległosc ogródkowe

Pozdrawiam serdecznie