Ale cudnie u Ciebie Martuś aż chce się zostać na dłużej i odpocząc w tym sielskim klimacie. Piękne widoki z każdej strony. Słoneczniki takie nasze Jaki dorodny no i z tym żółtym krzesłem no no artystka z Ciebie niezła Pozdrawiam serdecznie
Kukliku dziękuje Ci za miłe słowa , masz wspaniałego męza, bo mój sie jeszcze nie zgodzil na winnobluszcz który by oplatał dom, a marzy mi sie chociaż na północnej stronie i pracuje nad tym )
Bardzo sie ciesze, ze mnie odwiedziłas , ogród Twojej cioci bardzo mi sie podoba, jest całkowicie w moim stylu a dzieciaczki widac, ze urocze i szczesliwe . Twoj ogrod tez na pewno bedzie piękny . Podobaja mi się równiez uporzadkowane ogrody tylko ja nie potrafie takiego stworzyc ))
Ewuś, w życiu nie byłam w Suwałkach , dla mnie to drugi koniec Polski.. mieszkam w okolicach Przemyśla jak będziesz jechać na wycieczke do Lwowa lub w Bieszczady mozesz do mnie wpaść )))
Danusia, to tylko tak na zdjęciu pięknie wygląda. Cały mój ogródek jest w trawie i wymaga ogromu pracy, ale bliżej jesieni juz nie ma sie takiego zapału jak na wiosne . U nas teraz codziennie pada deszcz, nawet nie ma jak wyjsc do ogródka ;( ale ma byc podobno piękna złota jesien i moze jeszcze zdołam nadrobic zaległosc ogródkowe