Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

zawitka 18:58, 09 maj 2014

Marta dawno nie byłam u Ciebie ale zjawiskowo ile kolorów jeden ładniejszy od drugiego czosnki już kwitną u mnie jeszcze nie .Pozdrawiam i będę latać bo kolory och
gaga 09:56, 10 maj 2014

Piękna u Ciebie wiosna ,miło było spacerować w Twoim ogrodzie zdjęcia super pokazują jak świetnie radzisz sobie w ogrodzie.Miłego dnia Marto
iwonaal 10:11, 10 maj 2014

kasiek 20:23, 10 maj 2014

Rany jakie kolory U Ciebie - bajkowo! A te jabłonie ozdobne sa przecudowne!
Marta7 21:13, 10 maj 2014

grembosia napisał(a)
Marta, pospacerowałam sobie po Twoich włościach i jestem zachwycona. Ten sielski klimat, uwielbiam go.
Pięknie pokazujesz ogród i te wszystkie zakątki są urocze, te detale... to tygryski lubią najbardziej.

Twój ogród jest już taki dojrzały (kiedy mój taki będzie?), tyle koloru, okazałych roślin, serduszka powala na kolana. Dobrze jednak, że zostawiłaś stodołę, ona dużo wprowadza do tej sielskości. Domek też do tego bardzo pasuje. Stworzyłaś sielsko-anielski raj.

Chciałam jeszcze podziękować za piękny komentarz u mnie, jest mi bardzo miło, chociaż trochę przesadzasz (i wcale nie kwiatki).

Grembosiu jakie miłe odwiedziny i tyle dobrego słowa,cieszę się że Ci się u mnie podoba
A jeśli chodzi o komentarz u Ciebie to nie przesadzam,bo co w sercu to i na językupo prostu masz cudny dom baaaardzo cudny! oczywiście wraz z otoczeniem roślinkowym!
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Marta7 21:18, 10 maj 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Zdjęcia śliczne...takie widoki lubię oglądać najbardziej...i kolory...
Pozdrawiam serdecznie.

Bogusiu dziękuję za komplementa jestem rada i również pozdrawiam
Marta7 21:20, 10 maj 2014

iwonaal napisał(a)
Ślicznie

Dziękuję
Marta7 21:41, 10 maj 2014

kasiek napisał(a)
Rany jakie kolory U Ciebie - bajkowo! A te jabłonie ozdobne sa przecudowne!

Kasiek ja też się nimi zachwycam,to jest dosłownie spektakl,szkoda tylko że tak krótko trwa.
Cieszę sie bardzo że mnie odwiedziłaś i muszę Ci powiedzieć że Twoje lustro w ogrodzie tak mi się spodobało ze próbowałam się na nim wzorować i stworzyć coś podobnego i zrobiłam taką prowizorkę ale boję sie pokazywać wiesz lustro w wiejskim podwórku!
Pozdrawiam serdecznie

Marta7 21:44, 10 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Pozdrowionka zostawiam
Ogród oczywiście perfekto

Ewuś wiesz przecież że żaden ogród nie jest perfekto zawsze jest w nim coś do poprawienia i zrobienia ale bardzo dziękuję,bardzo sie raduję
Marta7 21:53, 10 maj 2014

zawitka napisał(a)
Marta dawno nie byłam u Ciebie ale zjawiskowo ile kolorów jeden ładniejszy od drugiego czosnki już kwitną u mnie jeszcze nie .Pozdrawiam i będę latać bo kolory och

Halinko jak miło że mnie odwiedziłaś,a u mnie rzeczywiście mix kolorów i wszystko chyba troche wcześniej kwitnie,dzisiaj byłam zdumiona gdy zobaczyłam kwitnącą krzewuszkę,o tej porze chyba jeszcze nigdy nie kwitła. Pozdrawiam serdecznie