Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ewa4 23:25, 17 maj 2014

Pięknie jak zawsze ale tego ptoka na 223 str.widzę pierwszy raz czy dopiero z lądował niedawno w Twoim ogrodzie czy mnie długo nie było .Pozdrawiam
Marta7 23:33, 17 maj 2014

Ewa4 napisał(a)
Pięknie jak zawsze ale tego ptoka na 223 str.widzę pierwszy raz czy dopiero z lądował niedawno w Twoim ogrodzie czy mnie długo nie było .Pozdrawiam

Ewuś ten ptak jest tu już ze 2miesiące i nie odleci.....mój M przykleił go do kamienia
pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 15:43, 18 maj 2014

Pieknie kolorowo, energetycznie, nie bylo mnie dluzej Martus bo udalo mi sie pojechac do Wroclawia Juz jestem Zdjecia rewelka, szczegolnie te z kotem No i nie mow, ze u Ciebie juz lilie kwitną?? Moje lilie w tym roku to jakas tragedia, polowe mam i w dodatku kiepsko rosną. No i buka masz bardzo duzego a tricolor szybko Ci urosnie ale przycinaj boki bo u mnie za bardzo poszedl na szerokosc, dopiero w zeszlym roku go przycielam no bo kliptuś nie wiedziałm, ze moge Pozdrawiam serdecznie
Marta7 08:21, 21 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Pieknie kolorowo, energetycznie, nie bylo mnie dluzej Martus bo udalo mi sie pojechac do Wroclawia Juz jestem Zdjecia rewelka, szczegolnie te z kotem No i nie mow, ze u Ciebie juz lilie kwitną?? Moje lilie w tym roku to jakas tragedia, polowe mam i w dodatku kiepsko rosną. No i buka masz bardzo duzego a tricolor szybko Ci urosnie ale przycinaj boki bo u mnie za bardzo poszedl na szerokosc, dopiero w zeszlym roku go przycielam no bo kliptuś nie wiedziałm, ze moge Pozdrawiam serdecznie

Danusia dzieki za milusińskie odwiedzinki Lilie owszem kwitną mi ale z tamtego roku z pojemnika,miałam je w domu-dlatego juz kwitną i cieszą oko,ale wydawało mi się że były białe,a wyszly żółte-ale tyż pikne A buczek rzeczywiście bardzo mnie cieszy,na dole w domu mialam remont i wstawiłam okno-jest cudny widok wlasnie na tego buszka-a wiesz on tak pięknie tańczy wraz z podmuchem wiatru -no cudo A odnośnie małego buczka zastosuję się do twoich rad.
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 08:32, 21 maj 2014

Kolory w ogródku:

Rench 22:00, 21 maj 2014

Ależ kwieciście u ciebie ! Ech..
kitek81 23:11, 21 maj 2014

piękny kolorowy zawrót głowy
Marta7 08:06, 22 maj 2014

Rench napisał(a)
Ależ kwieciście u ciebie ! Ech..

Reniu no cudnie,a jak zakwitną róże,zwłasza te Twoje-to dopiero będzie się działo!
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 08:10, 22 maj 2014

kitek81 napisał(a)
piękny kolorowy zawrót głowy

Kasiu masz rację,ten misz masz wymieszane,poplątane przyprawia o zawrót głowy
pozdrawiam serdecznie
Marta7 08:15, 22 maj 2014