Anabell
22:47, 21 lut 2015
AGNIESZKO B - właśnie w tym celu zbierałam skorupki, pierwszy rok mam posadzoną lawendę i trzeba odpowiednio użyźnić jej ziemię.
Wcześniej skorupy wyrzucałam na kompost.
KASYA - sam widok torebek z nasionami przyciąga wzrok, tak ja uległam na stronach internetu z zamówieniem.
Choć nie wydaje mi się czy to dobry pomysł, kilka zł więcej i kupiłabym rozsady, byłoby bez zachodu.
BASIA8 - trawki to stipa, trawa cytrynowa i ostatnie to zioło Stewia jest 300 razy słodszy od cukru, nie podnosi poziomu glukozy we krwi. choć ja cukrzycy nie mam. ziółko będę miała pierwszy raz.
MIRKO - jutro dalszy ciąg siewu. Przygotowuję pojemniki i sieję w mnożarce
takie co wymagają ciepła przenoszę do domu, mam mniej bałaganu.
Lawendę chcę wymienić na nową, w tym roku wysieję, i jesienią druga posadzę
Mam zebrane nasionka Hidicone nie wiem czy dobrze piszę nazwę.
Joanno - to taki typ już jestem , żadnej konsekwencji. wszystko mi się podoba.
Czytam na O. wychodzą przekopują, ja jeszcze nic, poszłam zwiedzić, to jeszcze nie daje się wejść z pracami, mam przesadzić kopytnik, jeżówki zupełnie przenieść.
Wcześniej skorupy wyrzucałam na kompost.
KASYA - sam widok torebek z nasionami przyciąga wzrok, tak ja uległam na stronach internetu z zamówieniem.
Choć nie wydaje mi się czy to dobry pomysł, kilka zł więcej i kupiłabym rozsady, byłoby bez zachodu.
BASIA8 - trawki to stipa, trawa cytrynowa i ostatnie to zioło Stewia jest 300 razy słodszy od cukru, nie podnosi poziomu glukozy we krwi. choć ja cukrzycy nie mam. ziółko będę miała pierwszy raz.
MIRKO - jutro dalszy ciąg siewu. Przygotowuję pojemniki i sieję w mnożarce
takie co wymagają ciepła przenoszę do domu, mam mniej bałaganu.
Lawendę chcę wymienić na nową, w tym roku wysieję, i jesienią druga posadzę
Mam zebrane nasionka Hidicone nie wiem czy dobrze piszę nazwę.
Joanno - to taki typ już jestem , żadnej konsekwencji. wszystko mi się podoba.
Czytam na O. wychodzą przekopują, ja jeszcze nic, poszłam zwiedzić, to jeszcze nie daje się wejść z pracami, mam przesadzić kopytnik, jeżówki zupełnie przenieść.