Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Żywopłotki cisowe.

Żywopłotki cisowe.

danuta_szwajcer 11:07, 06 sie 2013

Haniu przecudne masz dalie Takie dorodne Pozdrawiam serdecznie
ewa004 11:32, 06 sie 2013

HANIU BYŁAM ,POCZYTAŁAM ,POZDROWIONKA ZOSTAWIAM I LECĘ DALEJ
boguslawa_ma... 11:40, 06 sie 2013

Zaglądam i pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:04, 06 sie 2013

Haniu co do róż to kiepski znawca ze mnie chociaż mam ich dosyć dużo i kwitną pięknie. Do tej pory nie zwracałam az tak uwagi na nazwy ale jedną co kupiłam w tym roku i poczytałam duzo na naszym forum to Rosarium i jest dosyc wysoka i jak dla mnie ma piękne kwiaty i kolor. Myśle, że bedzie pasowac do hortensji. Zalezy czy to mają byc roze co kwitna razem z hortensjami czy przed? A to kwiat Rosarium i ma zdrowe pędy. Z hortensjami bukietowymi bardzo ładnie komponuje się trawa ozdobna.
Agnieszka_B 22:40, 06 sie 2013

Mam pytanie. "u mnie " pisałaś o rozmnażaniu hortensji , haczyki i te sprawy... Młode gałązki mam juz przycumowane do ziemi i teraz : kiedy moge je spróbowac usamodzielnic czyli odrąbać? czy dopiero na wiosnę?
Kondzio 22:48, 06 sie 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Mam pytanie. "u mnie " pisałaś o rozmnażaniu hortensji , haczyki i te sprawy... Młode gałązki mam juz przycumowane do ziemi i teraz : kiedy moge je spróbowac usamodzielnic czyli odrąbać? czy dopiero na wiosnę?
jak się ukorzeni sory że odpowiadam
Milka 14:13, 07 sie 2013

Haniu, ja juz na starcie zamwaiam sobie malutkie kłącze tej dalii Edison, ta ciemny fiolet i proszę daj fotkę ze swojego ogrodu u mnie, z tą twoja podpowiedzią, będę wdzięczna
Milka 14:26, 07 sie 2013

Anabell napisał(a)
Ewa i Irena
miło Was gościć obie. a tak wybieram się do Waszych wątków, wrócę z ogrodu b. zmęczona zaglądnę gdzieś i nie mam siły pisać.
To mało normalne by tylko latać po ogrodzie pracować, po prostu za dużo na jedną osobę.
A znajomym odpowiadam to zrobiło się moje życie, myślą o mnie jak mało normalnej.
dlatego mam Was Kochani.

ja mam podobnie
obejrzałąm bukszpany, ależ fajnie je tniesz! z chwaścicą też mi przyjdzie walczyć, bo mój trawnik biedny, ale nie wszystko naraz, bo padnę na pysk
Milka 15:38, 07 sie 2013

Haniu dzięki twój ogród z chęcią na żywo kiedyś bym obejrzała
Anabell 15:43, 07 sie 2013

Ewa - Bogusiu! witam Was i pozdrawiam.

Kondziu - witaj! ja też tak podpowiadam w innym wątku jak coś wiem. Dziękuję

Danusia - oglądałam wczoraj w szkółkach ale ciężko się połapać ja coś wpadam te róże, choć myślałam że to mnie ominie do tej pory miałam wszędzie cień. teraz powiększyło się o słoneczne miejsca..
Dobrze wybrać sprawdzone odmiany.

Irenko- zdjęcia wysłałam , co do hosty Edison, nie znam zaraz obejrzę.

Z chwastnicą w trawniku prawie juz poradziłam sobie, ciągle wyrywałam nie dopuszczałam do wysiania. trawnik juz zgłuszył. W kostkach betonowych nie widać są chwasty jednoroczne , zginą po koszeniu, łaty w trawniku zarastają.