dajana
14:06, 04 sie 2013

Haniu twoja kratka jest śliczna z podobnej zrobię drogę do drzwi wejściowych od bramy To akurat wiem jak się robi. Widziałam u Danusi , mąż Witek
pokazywał jej wykonanie po kolei .Na trawę (w tym przypadku z rolki) kładziesz elementy kamienne odrysowujesz i wycinasz na glębokośc i szerokość kamienia .Idealnie dopasowana nie przeszkadza w koszeniu po prostu masz równiutką powierzchnię. Na tę drogę też kupię trawę z rolki .Pytałam o rozwiązanie podjazdu pod garaż, ktoś mi powiedział że są takie płyty dziurawki z samymi obrzeżami i pustym środkiem Podobno są bardzo mocne a kładzie się je tak samo jak kostkę (chodzi o podłoże ) W te dziurki na koniec wsypujesz ziemię i siejesz trawę W taki sposób masz również zielony podjazd .Szukam kogoś kto ma takie rozwiązanie u siebie aby się upewnić ze to jest sposób godny uwagi .Haniu jestem zaskoczona ilością u ciebie hortensji a jakie piękne i zdrowe
Póki co mam jedynie białe ale nie znaczy to ze nie przybędzie kolorów bo dokupię ich sporo Podobają mi się też te w donicach bo mogą zmieniać miejsce kiedy zachodzi potrzeba .Na widok twoich bukszpanów do których mam słabość reaguję okrzykiem .W ogóle ogród masz bardzo ciekawy ale pracy w nim od rana do wieczora, jeśli się to lubi to jest w porządku .Ja to lubię, nie lubię jedynie chwastów ale kto je lubi? Pięknie ci dziękuję Haniu i życzę cudnej niedzieli