Eve
11:58, 28 sty 2013
Witaj Green
Ciekawe jak masz na imię ?
Uśmiałam się jak norka czytając Twoje wpisy
Nie martw się, każdy miał takie początki i każdy najpierw metodą prób i błędów dziergał sam, kupując i wyrzucając rośliny, które nie jak nie chciały u nas zamieszkać, wsadzając kwasolubne w ziemię zdecydowanie zasadową, ja tak miałam
nie uwzględniając kaprysów naszego klimatu i sądząc, że prusznik musi przezimować w naszym klimacie, skoro tak bardzo mi się podoba, itd, itd
Twoja trawa wcale nie jest taka zła
Jest tam przecież ponad 50 % trawy!
Ostatnio przerabiając ogród, już chyba po raz 30ty, robiliśmy mały trawniczek i uwierz mi miałam w nim jeszcze więcej chwastów niż ty, z tym, że ich różnorodność była dużo większa...
Po prostu, nasiona chyba były zanieczyszczone ( tak sobie to tłumaczę
) ale też sialiśmy trawę w momencie kiedy siały się wszystkie chwasty u sąsiadów, no i pewnie niezbyt dokładnie oczyściliśmy glebę przed sianiem.
Tak więc uszy do góry, słuchaj co radzi Danusia, przeczytaj dekalog i naucz się na pamięć i ruszaj do pracy
Masz jeszcze trochę czasu na przemyślenia 
Pozdrawiam, na pewno będę śledzić Twoje zmagania i trzymać kciuki

Uśmiałam się jak norka czytając Twoje wpisy

Nie martw się, każdy miał takie początki i każdy najpierw metodą prób i błędów dziergał sam, kupując i wyrzucając rośliny, które nie jak nie chciały u nas zamieszkać, wsadzając kwasolubne w ziemię zdecydowanie zasadową, ja tak miałam

Twoja trawa wcale nie jest taka zła

Ostatnio przerabiając ogród, już chyba po raz 30ty, robiliśmy mały trawniczek i uwierz mi miałam w nim jeszcze więcej chwastów niż ty, z tym, że ich różnorodność była dużo większa...

Po prostu, nasiona chyba były zanieczyszczone ( tak sobie to tłumaczę

Tak więc uszy do góry, słuchaj co radzi Danusia, przeczytaj dekalog i naucz się na pamięć i ruszaj do pracy

Pozdrawiam, na pewno będę śledzić Twoje zmagania i trzymać kciuki