Basiu ,już Cię kocham już Ty wiesz za co I nie mów nikomu! Bo bedzie śmiechowisko
Basiu ale piekne masz azalie a u mnie azalia 'Glowing Embers' kwitnie bardziej w zółto pomarańczowym kolorze a co mam Tobie dać w zamian za jukę ?
Basiu ale piekne masz azalie a u mnie azalia 'Glowing Embers' kwitnie bardziej w zółto pomarańczowym kolorze a co mam Tobie dać w zamian za jukę ? Krysiu, nie kłopocz się. Ja roślin mam sporo tylko miejsca brak Martwię się tylko, bo jak je wyczyściłam z zeschłych liści, to cała ich mizeria na jaw wyszła, ale wybiorę najładniesze A moja azalia dopiero się rozwija, później będzie jaśniejsza
Widzę,ze lilie u Ciebie już niedługo pokażą kwiaty,u mnie jak zwykle...ustawiam się na końcu...
Basiu, ja też Cię kocham!
Widzę,ze lilie u Ciebie już niedługo pokażą kwiaty,u mnie jak zwykle...ustawiam się na końcu... Bogusiu i tak byłaś pierwsza, przecież Ci jeszcze w domu kwitły! Moje przekwitną i Twoje skoczę podziwiać!
Widzę,ze lilie u Ciebie już niedługo pokażą kwiaty,u mnie jak zwykle...ustawiam się na końcu... Bogusiu i tak byłaś pierwsza, przecież Ci jeszcze w domu kwitły! Moje przekwitną i Twoje skoczę podziwiać!Ale domowe się nie liczą....
Widzę,ze lilie u Ciebie już niedługo pokażą kwiaty,u mnie jak zwykle...ustawiam się na końcu... Bogusiu i tak byłaś pierwsza, przecież Ci jeszcze w domu kwitły! Moje przekwitną i Twoje skoczę podziwiać!Ale domowe się nie liczą.... O! To nie były domowe tylko w domu hołubione! Wszyscy je podziwialiśmy!