Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nostalgiczny ogródek shabby chic

Nostalgiczny ogródek shabby chic

beata0109 10:47, 05 kwi 2013

AniaK napisał(a)

Widzę, że wiosna nieśmiało się pokazuje. Trochę przypomina kępkę niezapominajek, ale pewna nie jestem

Aniu dziękuję bardzo ze diagnozę chciałabym żeby to były niezapominajki. Prawdopodobieństwo spore. W ubiegłym roku miałam je na tarasie w donicy pózniej wsadziłam nad stawem ale może zdążyły się wysiać.
AniaK 11:09, 05 kwi 2013

Już niedługo się okaże cóż to za okaz. U mnie wszędzie się wysiewają.
dajana 12:28, 05 kwi 2013

anna_g napisał(a)

A ja się klopsem chwalę... wot durak Sorry Beatko - zapomniałam że Wy jesteście wege... no słoma mi z butów wylazła
O ta wymarzona to ta Pompon Flower Circus? Wygooglałam http://allthingsplants.com/plants/photo/20361/ nie widzialam jeszcze takiej - śliczna - kwiaty wyglądają na ciężkie, ciekawe jakie są jak się całkiem rozwiną? a może się nie rozwijają? Super że udało ci się ją dostać.

To jest chyba pomponella widziałam te róze a nawet miałam .Nie doczekałam jej kwitnienia bo robotnicy mi ją i wiele innych zniszczyli .Kiedy dojadę do domu wejde aby ja odnaleść i wrócę.
Witaj Beatko poswiątecznie Troszkę cię zaniedbałam ale wiem ze mi wybaczysz.Pozdrawiam bardzo cieplutko
Green 12:30, 05 kwi 2013

Pięknie tu u Ciebie!
dajana 12:31, 05 kwi 2013

Wtrącę jeszcze słówko w sprawie niezapominajek Och jak ja je uwielbiam ,własnie kiełkuja w mojej palecie do siewek Mogłyby rosnac u mnie wszędzie i chyba będą tak je kocham
danuta_szwajcer 12:52, 05 kwi 2013

Witaj! Raj na ziemi jak się czyta i ogląda Twó wątekNostalgiczne, bajeczne miejsce no i dowód, że są jeszcze dobrzy ludzie na tym zwariowanym świecie Konie są piękne i jak dobrze, ze znalazły sie u tak dobrych ludzi. Podziwiam i gratuluje odwagi Jak się ogląda Twój wątek to ma się wrazenie jakby czas zatrzymał się w miejscu no i ta piękna przyroda wokół, aż chce się tam być A te roślinki to są niezapominajki Pozdrawiam i będe tu zaglądac bo tu się odpoczywa
beata0109 13:52, 05 kwi 2013

Dajanko cieszę się że wpadłaś . Co do róży to znalzałam ją na jakimś blogu i chyba AniaDs też ją ma. Tobie współczuje zniszczeń. Moi robotnicy mieli ze mną same kłopoty ciągle ich terroryzowałam żeby nie poniszczyli nasadzeń

Danusiu dziękuję za wizytę i niezapominajki eh jak brakuje taiego widoku

Green witaj
beata0109 13:58, 05 kwi 2013

AniaK napisał(a)
Już niedługo się okaże cóż to za okaz. U mnie wszędzie się wysiewają.

Inne dziewczyny potwierdziły że to niezapominajki dobrze że nie wyplewiłam , wyglądały podejrzanie dobrze jak na zielsko .Wyszłam tylko na chwilkę żeby " karnąć się taczką" mąż złożył i kazał przetestować .Nie omieszkałam zajrzeć do ogródka i oczom mym ukazał się ten okaz. Mam ochotę iść poszukać czy więcej się nie wysiało ale mam zakaz wychodzenia z domu ;( Wczoraj mąż mi bańki stawiał bo już rozłożyło mnie całkowicie
anna_g 14:04, 05 kwi 2013

Beatko to zdrowia życzę, kuruj się dziewczyno bo podobno wiosna idzie
Gabrysia_ 14:07, 05 kwi 2013

Oj...tu też choroba sie przyplątała!
Zdrówka szybkiego życzę,bo wiosna idzie