Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 11:00, 09 sie 2013

U nas niby też lepiej, ale słońce już wyłazi i znów robi się gorąco!

dzięki i również miłego dnia życzę
Marlenaa 11:45, 09 sie 2013

kitek81 napisał(a)

No rabatka nie jest taka mała, jak widać po krawężnikach, a każdy ma 1m, więc jest 4 m i 13,5cm wiem, bo taki kawałek m musiał dociąć z tej węższej strony jest 1m szer, a przy ganku dobre 1,5 m jak nie więcej-tam nie mierzyłam.
też się cieszę z tych chodniczków, bo może tyle piachu się nie będzie nosić, chociaż pewnie i tak będzie dopóki dookoła nie będzie trawy!

No to rzeczywiście zdjęcia przekłamują Na pierwszy rzut oka nie widać tych 4 metrów długości.
U nas też jeszcze gorąco, ale Podlasie i tak nie ma co narzekać bo u nas tylko tydzień takich upałów był.
an_tre 12:14, 09 sie 2013

Kasiu śliczny awatarek
a już zdążyłam przywyknąć do czerwonej róży ale bardzo miło jest móc cię widzieć
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 13:32, 09 sie 2013

an_tre napisał(a)
Kasiu śliczny awatarek
a już zdążyłam przywyknąć do czerwonej róży ale bardzo miło jest móc cię widzieć
pozdrawiam

dzięki Aniu, Twój też śliczny
mam nadzieję, że kiedyś uda nam się spotkać na żywo
pozdrawiam
kitek81 14:13, 09 sie 2013

zaraz wybywam do domciu weekend! jupiii plan mam taki, zrobić z m: schody na taras, zebrać i zrobić przetwory z fasoli szparagowej, cukinii, kupić ogórki i zrobić kiszone, no i może trochę wiśni na dżem i wiśnie w cukrze, a jak nie dam rady zrobić teraz wszystkiego to od środy, jak będę na urlopie też mam czas muszę to jeszcze przemyśleć, bo i do T. chcę wyskoczyć kupić rynny, a to pare godz zabierze!
jest tyle do zrobienia, a to tylko 2 dni-dobrze, ze urlop niedługo

miłego weekendu, postaram się zajrzeć chociaż wieczorkiem
Milka 15:15, 09 sie 2013

Życzę spełnienia wszystkich planów i oby pogoda dopisała, czyli aby nie za gorąco
yolka 21:17, 09 sie 2013

witaj. tam gdzie Dom zdrojowy - znaczy się Ciechocinek czy Inowrocław a może Wieniec
kitek81 16:23, 10 sie 2013

irena_milek napisał(a)
Życzę spełnienia wszystkich planów i oby pogoda dopisała, czyli aby nie za gorąco

dzięki planu już musiałam zredukować, bo chyba chciałam za dużo zrobić na raz ;p bo samej żółtej fasolki wyszło mi 3 skrzyneczki! 1 wydałam mamie ;p a to jeszcze nie wszystko bo mam jeszcze zieloną
ogórków nie kupiłam, zrobię je za parę dni, jak będę na urlopie!
a zapomniałam, że mam jeszcze bukszpany do wsadzenia do ukorzenienia!!!!!!

pozdrawiam
kitek81 16:24, 10 sie 2013

yolka napisał(a)
witaj. tam gdzie Dom zdrojowy - znaczy się Ciechocinek czy Inowrocław a może Wieniec

witam
zgadłaś za pierwszym razem

pozdrawiam
kitek81 16:25, 10 sie 2013

wczaoraj weszłam do ogrodniczego, żeby zobaczyć co mają! mieli m.in sadzonki malin, na niektórych dojrzałe owoce, skosztowałam jedną, takie były dobre, że dziś kupiłam 3 sadzonki, każda z innej odmiany