Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 13:01, 06 sie 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Nowe miejsce z żurawkami i skarpa Kawał roboty Pozdrawiam serdecznie

tylko że te żurawki i skarpa to nie u mnie tylko w Toruniu w ogrodzie zoobotanicznym
pozdrawiam Danusiu bardzo serdecznie :*
kitek81 13:06, 06 sie 2013

Debra napisał(a)
Kasiu, piekny jest Toruń, byłam tam wiele razy, rynek jest cudny.
To Ty codziennie 50 km w obie strony robisz, czy tak?

Ogar lepszy od kota ))))

Pozdrawiam

jestem tego samego zdania, że ogar lepszy ja to w ogóle psiara jestem, podejrzewam, że jak do końca zrobimy ogrodzenie to w niedługim czasie i pies się pojawi na ogara trafiłam przez przypadek, bo to pies troszkę stróżujący, a lubiący dzieci
już wypatrzyłam, że 17.08 w Toruniu jest wystawa psów, może pójdziemy popatrzeć ?

no dojeżdżam, dojeżdżam i to przez most, więc w korku, no ale co zrobić, jak nasze miejsce na ziemi jest w Ciechocinku no z 50 km jest!

a sam Toruń faktycznie piękny, szkoda, że nie mam zdjęć nocą też robi wrażenie!

pozdrawiam :*
kitek81 17:16, 06 sie 2013

jak tu iść coś robić na zewnątrz, jak tu ciągle taki upał?!
Milka 17:22, 06 sie 2013

Kasiu, ta skarpa i rabata z berberysami niesamowity kawałek pracy, ależ efekt!!!
mus podpatrywać, może i u ciebie się zainspiruję oby nie za dużo, bo nie wyrobię
kitek81 18:00, 06 sie 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, ta skarpa i rabata z berberysami niesamowity kawałek pracy, ależ efekt!!!
mus podpatrywać, może i u ciebie się zainspiruję oby nie za dużo, bo nie wyrobię

Kochane, ta skarpa, żurawki i berberysy to zdjęcia z nowych rabat ale w Toronto w ogrodzie zoobotanicznym
kitek81 18:01, 06 sie 2013

Irenko, śliczny avatarek
Debra 22:54, 06 sie 2013

kitek81 napisał(a)

jestem tego samego zdania, że ogar lepszy ja to w ogóle psiara jestem, podejrzewam, że jak do końca zrobimy ogrodzenie to w niedługim czasie i pies się pojawi na ogara trafiłam przez przypadek, bo to pies troszkę stróżujący, a lubiący dzieci
już wypatrzyłam, że 17.08 w Toruniu jest wystawa psów, może pójdziemy popatrzeć ?

no dojeżdżam, dojeżdżam i to przez most, więc w korku, no ale co zrobić, jak nasze miejsce na ziemi jest w Ciechocinku no z 50 km jest!

a sam Toruń faktycznie piękny, szkoda, że nie mam zdjęć nocą też robi wrażenie!

pozdrawiam :*

Kasiu, osobiście życzę Ci fajnego psa, bo ja też psiara jestem a ogar to stara polska rasa, warto mieć.
Ciechocinek tez piękny, znam z wizyt służbowych w tym, wiesz prezydenckim 'Pałacyku'
Kilka wydarzeń tam organizowałam....
Stare czasy, ale wspomnienia miłe.

Pozdrawiam.
kitek81 23:00, 06 sie 2013

Debra napisał(a)

Kasiu, osobiście życzę Ci fajnego psa, bo ja też psiara jestem a ogar to stara polska rasa, warto mieć.
Ciechocinek tez piękny, znam z wizyt służbowych w tym, wiesz prezydenckim 'Pałacyku'
Kilka wydarzeń tam organizowałam....
Stare czasy, ale wspomnienia miłe.

Pozdrawiam.

no patrz jaki ten świat mały wcześniej pałacyk prezydencki był moim przedszkolem
jak będziesz jeszcze kiedyś w moich stronach to oczywiście zapraszam, ogrodu na razie nie mam, ale kawkę na tarasie możemy wypić

pozdrawiam
kitek81 23:01, 06 sie 2013

ja właśnie skończyłam obierać groch, wyszło mi 12 porcji do zupy jarzynowej
dajana 23:23, 06 sie 2013

Wpadłam do ciebie Kasiu choć nie na długo .W piątek rano wyjeżdżam do Ciechocinka i Włocławka Niestety wizyta szpitalna i jak to u mnie zazwyczaj bywa nic wesołego mnie nie czeka .Gdyby okoliczności były inne nie omieszkałabym cię odwiedzić ale to nie możliwe tym razem Toruń to moje ukochane miasto,spędziłam w nim najcudowniejszy okres swego życia .Dlatego z przyjemnością przeczytałam tych kilka słów o nim .Wiele bym oddała aby raz jeszcze powtórzył się ten cudowny okres mego życia .Czy Elana jeszcze stoi?Odbywają się jeszcze coroczne Juwenalia studentów ?Tramwaje przez most to już chyba nie jeżdzą .Ja też ci życzę psa niekoniecznie Ogara ,może przygarniesz jakiegoś biedaka potraktowanego okrutnie przez los Będziesz w nim miała najwierniejszego przyjaciela do ostatnich jego dni.Będzie ci patrzył w oczy z miłością i oddaniem jak żaden inny pies .Pozdrawiam cię Kasiu serdecznie