Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

an_tre 22:25, 29 sie 2013

kitek81 napisał(a)

chciałabym mieć takie umiejętności komponowania i dobierania rośli, ale chyba nie mam no cóż, nie będzie to może ogród na miarę O, ale to będzie mój ogród-ukochany, jedyny i włożę w niego całą siebie!
nie martw się Kasiu twój ogród będzie piękny, bo każdy ogród jest odzwierciedlaniem osobowości ogrodniczki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 22:30, 29 sie 2013

an_tre napisał(a)
nie martw się Kasiu twój ogród będzie piękny, bo każdy ogród jest odzwierciedlaniem osobowości ogrodniczki

dziękuję za miłe słowa, mam nadzieję, że coś tam uda mi się stworzyć już idę się myć i spać, bo jutro czeka mnie misja skarpa fotki będą wieczorem, więc zapraszam
buziaki :*

a tak jeszcze przy okazji, to róża z mojego ogrodu-podobna co nie, do tej z Inowrocławia?
an_tre 22:40, 29 sie 2013

kitek81 napisał(a)

to róża z mojego ogrodu-podobna co nie, do tej z Inowrocławia?
zgadza się i jest piękna
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 22:45, 29 sie 2013

w tej różance były jeszcze takie, które i ja mam:
z Ina:

i moja

i chyba nie pójdę spać bo coś się nie mogę zebrać
kitek81 22:45, 29 sie 2013

an_tre napisał(a)
zgadza się i jest piękna

<3
Mirka 23:05, 29 sie 2013

kitek81 napisał(a)

Dzięki kochana, bo myślałam że na O. zostałam sama, taka u mnie cisza ostatnio
Trzymaj kciuki za jutrzejsze sadzenie!
Pozdrawiam serdecznie
Ja zaglądam nie zawsze się ujawniam .Szykuje się skalniaczek przy tarasie,zrobisz nasadzenia w tym roku czy dopiero wiosną..Pozdrawiam wieczorowo już niedługo weekend lalala
Marta7 23:31, 29 sie 2013

Kasiu pozdrawiam serdecznie Piękne róże pokazujesz!
Będę czekać na zdjęcia z rozgrywek na skarpie,czuję że będzie piknie
Ewa4 06:36, 30 sie 2013

kitek81 napisał(a)
a moja skarpa powstanie na cześć dobrych duszyczek, które ofiarowały mi roślinki ze swojego ogrodu i jak mam ją zaplanować, jak części roślin to ja nawet nie znam i nie wiedziałam, że są, a że dane są ze szczerego serca więc skarpa jaka będzie, taka będzie-bez planu, ale piękna

Myślę że będzie piękna i kolorowa i wiosną już zakwitnie a wtedy to dopiero Kasiu będziesz przeszczęśliwa . Jak zobaczysz jak one kwitną to powiesz że znasz wszystkiePozdrawiam
Kasiek 06:40, 30 sie 2013

Tez jestem ciekawa efektow,rob fotki i szybciutko nam pokazuj,bo widze ze tu juz sporo chetnych na piekne widoki Milego dzionka zycze
Joaska 08:26, 30 sie 2013

Kasi ja tez jestem ciekawa jak będziesz obsadzała ta skarpę, a może jednak jakiś mini plan zrób.... spisz jakie rośliny masz + lista nn, i przynajmniej grupami ... plamami je poukladaj na kartce, bo ze skalniaka chyba tak łatwo się nie przesadza pozdrawiam i czekam na kolejne foty z nasadzeń