Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

EPODLAS 23:34, 07 paź 2013

Kasiu, fajna dziewczyna jesteś i żołnierz i kochająca mama, no zapomniałam, że ogrodniczka też. A mała wyjątkowa słodka no i jeszcze do tego jaka grzeczna.
kitek81 09:00, 08 paź 2013

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, fajna dziewczyna jesteś i żołnierz i kochająca mama, no zapomniałam, że ogrodniczka też. A mała wyjątkowa słodka no i jeszcze do tego jaka grzeczna.

Dzięki za miłe słowa staramy się jak możemy
Pozdrawiam z wykładów
Janina 10:03, 08 paź 2013

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
Debra 10:52, 08 paź 2013

kitek81 napisał(a)

dziękuję za życzenia urodzinowe
racja, już jestem we Wrocławiu, pierwszy dzień za mną, już widzę, że łatwo nie będzie! tym bardziej, że jednak mi zmienili ze sztabowego na dowódczy, więc będzie ciężej!
m już kombinuje, co tu dalej poobsadzać, chyba złapał bakcyla ale na ten weekend zostawiłam sobie cebulowe do wkopania, a na przyszły drzewka owocowe
a tęsknić troszkę tęsknię-dziś mi nawet m opowiadał, że jak teściowa brała rower z garażu i mała słyszała, że brama się otwiera, to od razu podleciała do naszego przejściowego pokoju i krzyczała "mama", ehhh aż mi się klucha w gardle zrobiła! no ale oby do piątku i się zobaczymy

pozdrawiam

Czyli awansujesz! Ciężej, ale pewnie dla dalszej kariery tylko lepiej. Gratulacje !

Czyli Ty na weekendy do domu wracasz? To nie jest tak źle, to już za trzy dni w domu
Na cebulowe teraz znów ładna pogoda, na drzewka to niemal zawsze są warunki, póki ziemia niezmarznieta.
Fajnie tak po takim kursie wrócić do domu, do rodziny, do ogrodu. Masz na co czekać
kitek81 12:16, 08 paź 2013

Janina napisał(a)
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.

dziękuję i wzajemnie
buziaczki :*
kitek81 12:19, 08 paź 2013

Debra napisał(a)

Czyli awansujesz! Ciężej, ale pewnie dla dalszej kariery tylko lepiej. Gratulacje !

Czyli Ty na weekendy do domu wracasz? To nie jest tak źle, to już za trzy dni w domu
Na cebulowe teraz znów ładna pogoda, na drzewka to niemal zawsze są warunki, póki ziemia niezmarznieta.
Fajnie tak po takim kursie wrócić do domu, do rodziny, do ogrodu. Masz na co czekać

na szczęście weekendy w domu przecież jesteśmy żołnierzami zawodowymi, więc nie musimy siedzieć w koszarach
już planuję, co w najbliższych wolnych weekendach porobimy w ogrodzie
no i dzieciaczki wypieszczulkam na cały przyszły tydzień
awans to może nie od razu, najpierw musi się stanowisko zwolnić, a na razie wolnego brak i oczywiście kurs trzeba z pozytywną oceną zakończyć
kitek81 19:02, 08 paź 2013

sobie właśnie postudiowałam o drzewkach owocowych, co by wiedzieć, jakie odmiany brać trzeba korzystać, póki na kursie na razie wykłady i popołudnia jeszcze luźniejsze
Debra 19:09, 08 paź 2013

kitek81 napisał(a)

na szczęście weekendy w domu przecież jesteśmy żołnierzami zawodowymi, więc nie musimy siedzieć w koszarach
już planuję, co w najbliższych wolnych weekendach porobimy w ogrodzie
no i dzieciaczki wypieszczulkam na cały przyszły tydzień
awans to może nie od razu, najpierw musi się stanowisko zwolnić, a na razie wolnego brak i oczywiście kurs trzeba z pozytywną oceną zakończyć

Wspaniale, dzieci wyobrażam sobie już czekają na piątek, ale będzie powitanie! Czy Twoje też - tak jak kiedyś moje - uważają, że z każdej podróży muszą dostać prezent?
Może ich do tego nie przyzwyczajaj, bo cię to zrujnuje ))))

A awans - kwalifikacje i odrobina szczęścia i bedzie. Trzymam za to !
Jestes wzorowa Kobieta!
Matka, Głowa Domu, ale też dbasz o swój zawodowy rozwój. i to w jakim zawodzie!
Gratuluję, tak powinny robić wszystkie kobiety.

Pozdrawiam!

PS.
Nie jestem feministką ))))
kitek81 19:27, 08 paź 2013

Debra napisał(a)

Wspaniale, dzieci wyobrażam sobie już czekają na piątek, ale będzie powitanie! Czy Twoje też - tak jak kiedyś moje - uważają, że z każdej podróży muszą dostać prezent?
Może ich do tego nie przyzwyczajaj, bo cię to zrujnuje ))))

A awans - kwalifikacje i odrobina szczęścia i bedzie. Trzymam za to !
Jestes wzorowa Kobieta!
Matka, Głowa Domu, ale też dbasz o swój zawodowy rozwój. i to w jakim zawodzie!
Gratuluję, tak powinny robić wszystkie kobiety.

Pozdrawiam!

PS.
Nie jestem feministką ))))

ale dużo miłych słów pod moim adresem, aż się zarumieniłam ja tam uważam się za normalną dziewczynę, dla mnie to zawód jak każdy inny
co do prezentów, to ze szkoły do miasta mam daleko, więc pewnie za każdym razem prezentu nie będzie na koniec wracam na Mikołajki już do domu na stałe, to zrobię im jeden a porządny prezent

oczywiście też pozdrawiam serdecznie :*
eda 21:03, 08 paź 2013

Witaj Kasiu widzę że ciężka praca odwalona ,świętowanie i wyjazd zobaczysz zaraz będzie piątek i rodzinka w komplecie a co do pracy to ja najbardziej lubię sadzenie i planowanie i latanie zroślinkami po całej działce super- zobaczysz efekt murowany a na koniec wszystkiego naj Kasiu