Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Debra 12:09, 03 paź 2013

kitek81 napisał(a)

no cebulki chyba jednak jutro, bo chcę jeszcze sobie tabliczki kupić, żeby nazwy zapisać, żeby nie pomieszać odmian za to jeszcze z flanc dosadziłam truskawek, przyszły rok będzie truskawkowy

martwię się o moją córę, bo ona to taki mamincyc pamiętam, że jak pierwszy raz na dłużej wyjechałam, jak syn był mały, to wtedy nawet gorączkował-oby teraz mała mniej to przeżywała!
a ja podejdę do tego zadaniowo- trzeba i już, pojadę, zaliczę i wrócę i na parę lat znów z głowy

Kasiu, dzieci zawsze przeżywają rozstanie z matką. Mam w tym spore doświadczenie, bo stale musiałam podróżować zawodowo, czasem było naprawdę cieżko. Ale tak jak piszesz - tak trzeba i już.

Poza tym to nie dwa lata...
kitek81 19:42, 03 paź 2013

Jeszcze nie pokazywałam żółtych tujek kulek, co je dosztukowalismy na skarpie tak to teraz wygląda

kitek81 19:46, 03 paź 2013

a na deser nasze dzisiejsze zakupy
Już część wkopana, ale zdjęć brak, z wiadomego powodu
an_tre 19:47, 03 paź 2013

Kasiu zaczynają się już u ciebie kształtować nasadzenia rabat gratki, trzymaj tak dalej, a wiosną będziesz cieszyć się z ich widoku
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 22:38, 03 paź 2013

Ewa4 napisał(a)
No to powodzenia Kasiu my tu cierpliwie na Ciebie poczekamy .Pozdrawiam

Ewuś, kontakt ze mną będzie, bo zabieram laptopa i będę mieć internet więc kontakt ze światem mieć będę może nawet będę miała czas na nadrobienie zaległości, które teraz mi się narobiły
pozdrawiam:*
kitek81 22:40, 03 paź 2013

Luckaa napisał(a)
Hej, my wczoraj wsadziliśmy bukszpana, musze zaraz porobic fotki i sie pochwlaic momi "nabytkiem" i poradić co z nim alej, ale dzieciaki się rozłożyły, zaglądam i pozdrawiam.

zdrówka dla dzieciaków! teraz taki chorobowy czas-nas na szczęście odpukać omija!
idę zaraz zobaczyć, czy fotki dodałaś!
buziaki :*
kitek81 22:43, 03 paź 2013

Debra napisał(a)

Kasiu, dzieci zawsze przeżywają rozstanie z matką. Mam w tym spore doświadczenie, bo stale musiałam podróżować zawodowo, czasem było naprawdę cieżko. Ale tak jak piszesz - tak trzeba i już.

Poza tym to nie dwa lata...

święta prawda, jak za sobą potęsknimy wyjdzie nam na dobre a jak widać, nie ja jedna muszę wyjeżdżać służbowo
kitek81 22:45, 03 paź 2013

an_tre napisał(a)
Kasiu zaczynają się już u ciebie kształtować nasadzenia rabat gratki, trzymaj tak dalej, a wiosną będziesz cieszyć się z ich widoku
pozdrawiam

no coś tam się już tworzy szkoda, że muszę wyjechać, bo tak to wszystko szybko, a tak to by się na spokojnie zrobiło! a m ma już nakazane, że ne weekendy ma kupować kolejne rośliny do nasadzeń i tak będziemy tworzyć pomału rabatki
pozdrawiam
kitek81 22:47, 03 paź 2013

a i mam pytanie , bo dziś pani ze szkółki powiedziała, że tujki można nawet w listopadzie wsadzać-nie za późno taki termin? troszkę kusi, bo promocja ma wtedy być
Luckaa 22:52, 03 paź 2013

kitek81 napisał(a)
a i mam pytanie , bo dziś pani ze szkółki powiedziała, że tujki można nawet w listopadzie wsadzać-nie za późno taki termin? troszkę kusi, bo promocja ma wtedy być

Kasia w naszych szkółakch będa promocje, na wzystko? a to ciekawe.