Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 20:18, 07 paź 2013

Bogda napisał(a)
Czyli szkielet już masz...teraz 'kosteczki'

no mam, mam i się cieszę kosteczki na przyszły rok się pojawią
Debra 20:43, 07 paź 2013

Kasiu parę dni mnie nie było, a tu widze Ty już na emigracji , a w ogrodzie wszystko obsadzone.
Rzeczywiście sporo pracy, ale już masz najgorsze za sobą.

No i spóźnione urodzinowe życzenia. I zawodowo, i ogrodowo, i rodzinnie, oby wszystko było na 6+
Trzymaj sie na tym szkoleniu, nie tesknij za domem, szybko zleci.

Pozdrawiam
Matka 20:43, 07 paź 2013

a co tam planujesz z 'kosteczek'?
Matka 20:44, 07 paź 2013

...na emigracji?nic nie wiem...ależ zaległości mammus wrócić i poczytać ze zrozumieniem
Debra 20:46, 07 paź 2013

No we Wrocławiu, to prawie jak na drugim koncu świata )))
Matka 20:54, 07 paź 2013

Czytam, czytam i dalej nic nie wiem..ale ogarnęłam, że z dala od dzieciówja wyjeżdżam w piątek do poniedziałku wieczórale się cieszę bo ostatnio przeżywam jakiś krajzyz
regli 21:01, 07 paź 2013

Oj Kasiu, aleś kawał roboty odwaliła No nic tylko podziwiać Wysyp rabatę korą, nie będą Ci chwasty rosły, a i rabata lepiej będzie wyglądać. Pozdrawiam i życzę, żeby dni szybko leciały.
kitek81 21:58, 07 paź 2013

Debra napisał(a)
Kasiu parę dni mnie nie było, a tu widze Ty już na emigracji , a w ogrodzie wszystko obsadzone.
Rzeczywiście sporo pracy, ale już masz najgorsze za sobą.

No i spóźnione urodzinowe życzenia. I zawodowo, i ogrodowo, i rodzinnie, oby wszystko było na 6+
Trzymaj sie na tym szkoleniu, nie tesknij za domem, szybko zleci.

Pozdrawiam

dziękuję za życzenia urodzinowe
racja, już jestem we Wrocławiu, pierwszy dzień za mną, już widzę, że łatwo nie będzie! tym bardziej, że jednak mi zmienili ze sztabowego na dowódczy, więc będzie ciężej!
m już kombinuje, co tu dalej poobsadzać, chyba złapał bakcyla ale na ten weekend zostawiłam sobie cebulowe do wkopania, a na przyszły drzewka owocowe
a tęsknić troszkę tęsknię-dziś mi nawet m opowiadał, że jak teściowa brała rower z garażu i mała słyszała, że brama się otwiera, to od razu podleciała do naszego przejściowego pokoju i krzyczała "mama", ehhh aż mi się klucha w gardle zrobiła! no ale oby do piątku i się zobaczymy

pozdrawiam
kitek81 22:00, 07 paź 2013

Bogda napisał(a)
Czytam, czytam i dalej nic nie wiem..ale ogarnęłam, że z dala od dzieciówja wyjeżdżam w piątek do poniedziałku wieczórale się cieszę bo ostatnio przeżywam jakiś krajzyz

Kochana, jestem na dwumiesięcznym kursie kapitańskim we Wrocławiu!

to jak się cieszysz z wyjazdu, to miłego odpoczynku od całego domowego zamieszania życzę
kitek81 22:01, 07 paź 2013

regli napisał(a)
Oj Kasiu, aleś kawał roboty odwaliła No nic tylko podziwiać Wysyp rabatę korą, nie będą Ci chwasty rosły, a i rabata lepiej będzie wyglądać. Pozdrawiam i życzę, żeby dni szybko leciały.

na razie tam tak nie zarasta, to ten wydatek na przyszły rok odłożę, jak przez zimę coś uzbieram
pozdrawiam :*