Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 10:29, 27 sty 2014

lecę z meldunkami, bo siedzę na O. zamiast za pracę się brać

natomiast w domu mam szpital, od piatku mamy rotawirusa w domu, zaczął syn, potem córa, dziś m rozłożyło i idzie do lekarza tylko mnie i teściową na razie oszczędza czyżby to coś znaczyło?
Marta7 10:37, 27 sty 2014

kitek81 napisał(a)
lecę z meldunkami, bo siedzę na O. zamiast za pracę się brać

natomiast w domu mam szpital, od piatku mamy rotawirusa w domu, zaczął syn, potem córa, dziś m rozłożyło i idzie do lekarza tylko mnie i teściową na razie oszczędza czyżby to coś znaczyło?

Kasiu ktoś musi być na chodzie żeby mógł się zajmować "ciężko chorymi"zdrowka Ci życzę,żeby ten wirus nie zawładnął Tobą!
kitek81 11:10, 27 sty 2014

Marta7 napisał(a)

Kasiu ktoś musi być na chodzie żeby mógł się zajmować "ciężko chorymi"zdrowka Ci życzę,żeby ten wirus nie zawładnął Tobą!

Dzięki, przyda się na pewno
my kobitki musimy być silne
Ewa4 13:33, 27 sty 2014

Kasiu jak będzie wiosna to i pomysł na rabatę przy siatce koło tarasu się znajdzie już Ty tam coś wymyślisz hehe.Ty jesteś zaprawiona w boju to choroba Cię nie weżmie trzymaj się cieplutko.Pozdrawiam
malgorzata_s... 15:27, 27 sty 2014

Kasiu przegapiłam drugą setkę Gratki zostawiam i życzenia zdrowia Jak ci chorzy już ozdrowieja to ty ogloś dzień ,,choroby symulowanej" niech pobiegaja wkolo ciebie
eda 14:19, 28 sty 2014

Witaj Kasiu i dzięki za odwiedzinki widzę że już szykujesz się na nowe wsadzanie super okazy wychodowane tylko czekają na szaleństwo ogrodniczki Pozdrawiam
Marta7 22:46, 29 sty 2014

Kasiu jak zdrowko?mam nadzieję,że nie dopadł Cię ten niedobry,brzydki,wstrętny wirus.
Pozdrawiam serdecznie
an_tre 22:53, 29 sty 2014

Kasiu pozdrawiam i życzę zdrówka

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 08:15, 30 sty 2014

Ewa4 napisał(a)
Kasiu jak będzie wiosna to i pomysł na rabatę przy siatce koło tarasu się znajdzie już Ty tam coś wymyślisz hehe.Ty jesteś zaprawiona w boju to choroba Cię nie weżmie trzymaj się cieplutko.Pozdrawiam

tylko, wiesz, chciałoby się mieć jakiś plan, wizję tej rabaty, żeby wiedzieć, co dać, ale pewnie po części pójdę w kontynuację tej obsadzonej części siatki, tej z boku domu!
pozdrawiam :*
kitek81 08:19, 30 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu przegapiłam drugą setkę Gratki zostawiam i życzenia zdrowia Jak ci chorzy już ozdrowieja to ty ogloś dzień ,,choroby symulowanej" niech pobiegaja wkolo ciebie

dzięki za gratki i życzenia chyba Wasze życzenia zdrowia mają cudowną moc, bo mnie choróbsko ominęło
buziaki :*