Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 13:27, 23 sty 2014

eda napisał(a)
Witaj Kasiu co ja słyszę laptok ci padł? ja miałam tak z kompem i też dużo straciłam ale dawałam foty na innych ...i fajnie się zciąga i trochę odzyskałam powodzenia

no niestety, odmówił posłuszeństwa, równo miesiąc po tym, jak mu się skończyła gwarancja :/ to dopiero pech! muszę m pogonić, żeby zgrał mi zdjęcia, nie wiem, jak to się robi, bo sama bym to sobie zrobiła, ale lapka trzeba porozkręcać i jakiś chyba specjalny kabelek kupić, no ale do końca się na tym nie znam, więc nie chcę kombinować!
po cichutku liczę, że wszystko odzyskam, bo tam wszystkie zdjęcia Milenki, Mateusza z 3 ostatnich lat, cała budowa i zabawa w ogród! nie wspomnę już o rodzinnych uroczystościach! trochę tam tego mam!

pozdrawiam :*
kitek81 13:28, 23 sty 2014

ale jest przyjemnie na dworze niby mrozek, ale wiaterku praktycznie nie ma, świeci cudnie słoneczko i chyba to słońce daje najwięcej, bo brakowało go ostatnio, a i przez to pewnie humor lepszy
Luckaa 15:58, 23 sty 2014

Hej Kasia macham, widze że tez nie mozesz się doczekać ciepełka i i prac ogrodowych.
kitek81 22:20, 23 sty 2014

Luckaa napisał(a)
Hej Kasia macham, widze że tez nie mozesz się doczekać ciepełka i i prac ogrodowych.

i jeszcze roślinek w Biedrze

Nikita 22:30, 23 sty 2014

Wpadam z rewizytą. Przebiegłam się po twojej działeczce i jestem pełna podziwu. Kaaaaawał dobrej roboty odwaliłaś – uruchomiłaś produkcję młodych sadzonek, ogródek zapełnia się roślinkami, po prostu rozszalałaś się na całego. Myślę, że twoje cebulowe odwdzięczą ci się na wiosnę i zrobią wielką przyjemność rozkwitając burzą kolorów. Życzę powodzenia, będę do ciebie zaglądała.
an_tre 22:33, 23 sty 2014

Kasiu przyszłam z rewizytą, błękitnym niebem i kwiatkiem
pozdrawiam

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
malgorzata_s... 22:55, 23 sty 2014

Macham z cieplejszych gór
AgnieszkaW 23:04, 23 sty 2014

I ja macham i ciepło pozdrawiam
kitek81 14:04, 24 sty 2014

Nikita napisał(a)
Wpadam z rewizytą. Przebiegłam się po twojej działeczce i jestem pełna podziwu. Kaaaaawał dobrej roboty odwaliłaś – uruchomiłaś produkcję młodych sadzonek, ogródek zapełnia się roślinkami, po prostu rozszalałaś się na całego. Myślę, że twoje cebulowe odwdzięczą ci się na wiosnę i zrobią wielką przyjemność rozkwitając burzą kolorów. Życzę powodzenia, będę do ciebie zaglądała.

cieszę się, że do mnie zajrzałaś oczywiście, będzie mi bardzo miło, jeśli zostaniesz na dłużej
do w miarę urządzonego ogrodu jeszcze dużo mi brakuje, ale w miarę możliwości, czasu i pieniędzy robimy co się da
pozdrawiam serdecznie :*
kitek81 14:05, 24 sty 2014

an_tre napisał(a)
Kasiu przyszłam z rewizytą, błękitnym niebem i kwiatkiem
pozdrawiam

dziękuję Kochana, tego mi trzeba, błękitnego nieba i ślicznego kwiatka wiesz, jak mi sprawić radość