U Ciebie zapewnie bajecznie zimowo? U nas tylko -14C i milimetry sniegu co zaszkodzi niestety przyrodzie w ogrodzie bo u nas juz prawie wiosna była caly czas. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, ze zdjecia wszystkie uratowałs?
witaj
u mnie na minusie tyle saso, tylko, że śniegu więcej! też się martwię o roślinki, bo wcześniej także było u nas wiosennie i niektóre roślinki już puszczały pączki! mam nadzieję, że nic im nie będzie! i o moje młode drzewka w sadzie się martwię! oby wszystko przetrwało!
co do zdjęć, to wczoraj m rozmawiał ze znajomym informatykiem, ma podrzucić mu laptopa i wtedy zobaczymy, czy zdjęcia się odratuje?
pozdrawiam :*
Kasia ale śmigasz już dwusetkę minełaś życzę kolejnych setek.Ty już za wiosną wyglądasz daj się nacieszyć zimą jest pięknie mam drogę zawianą zaspy na metr hihi jest fajnie nikt nie jezdzi koło nas cisza spokój a i do nas nikt nie dojedzie i to jest plus bo jak nas odwiedzali po przyjściu ze szpitala to w dwa tygodnie mniałam tyle gości co niektórzy przez rok hehe.Pozdrawiam