Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

muza 21:47, 22 lut 2014

Nawodnienie działa u nas dwa sezony dzięki niemu trawa mimo piasku ma się nieżle, a my możemy bezstresowo korzystać z wakacji
kitek81 21:58, 22 lut 2014

Kasiek napisał(a)
Widze kielkujace...fajnie

też się cieszę i czekam cierpliwie, jak zakwitną
pozdrawiam
kitek81 21:59, 22 lut 2014

muza napisał(a)
Nawodnienie działa u nas dwa sezony dzięki niemu trawa mimo piasku ma się nieżle, a my możemy bezstresowo korzystać z wakacji

to super, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że warto
dajana 22:52, 22 lut 2014

Cholewcia napisałam się i poszło w siną dal Warto ,Kasiu warto ja co prawda jeszcze nie mam ale ma mój syn .Sam robił ,to urządzenie jest ukryte w ziemi i samo wychodzi kiedy robi się zbyt sucho Fajnie to wygląda ,siedzisz sobie na tarasie a tu nagle wysuwa się z ziemi rureczka z zrasza całą okolice trawy .Oj wygoda ogromna nie trzeba latać z wężem i czas tracic ,no i energię bo sporo czasu to jednak trwa zanim wszystko polejesz dokładnie.Masz studnię czy wodociągi?Linia kroplująca też dobra rzecz .
Nikita 22:56, 22 lut 2014

Kasiu widzę, że u ciebie już Pani Wiosna zawitała na dobre.
Ewa4 09:01, 23 lut 2014

Nie było mnie dwa dni a u Ciebie 6 stron do nadrobienia się nazbierało.Piękne rpślinki zakupiłaś no i te nawozy ja też niebawem się po takie wybiorę.Pelargonię siałam białą 13 lutego i już wzeszło 7 szt więc jak mi się udało to Ty też sobie poradzisz,lobelia i werbena też mi ładnie wzeszła może jak będę mniała stary laptop to wstawię fotki bo na nowym nie umiem programu opanować hihi.A foteczka mamy z nosidełkiem też będzie ale jak ogarnę to wszystko bo mniał Wiktor chrzciny i nie mogę jeszcze dojść do siebie po imprezce .Pozdrawiam
an_tre 12:36, 23 lut 2014

Kasiu widzę, że solidnie już działasz na swojej działeczce i parapetach , ja niestety jeszcze w lesie, ale myślę, że nadrobię
pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
danuta_szwajcer 15:34, 23 lut 2014

Widze, ze u Ciebie tez wegetacja na calego Pracy duzo ale sama radosc No i mamy wiosne w lutym Pozdrawiam serdecznie
kasiek 19:39, 23 lut 2014

No prosze i nasionka kiełkują - wiosna jak nic!
I te pączki, krokusiki, za chwile wszystko tryśnie kolorami.
Pozdrawiam
Luckaa 19:41, 23 lut 2014

Kasia a wysiałas juz pomidory?