Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 10:45, 05 maj 2014

Ewa4 napisał(a)
Kasiu kiedyś się spotkamy jak w naszych ogrodach będzie już co oglądac.Na sobotę wprosiły mi się dziewczyny które były na targach kwiatowych i teraz dwoję się i troję bo brak wszystko pouprzątac a to 4 dziewczyny z rodzinami ,przygotować się na grila ,przygotować ogród bo chcą obejrzeć a u mnie chwasty i kora w workach jeszcze ale co zdążę to zrobię hehe.Miłego dnia Kasiu.

i jak po spotkaniu? na pewno wszystko miałaś zrobione i dopięte na ostatni guzik muszę zajrzeć do Twojego wątku, może są już jakieś zdjęcia
pozdrawiam
kitek81 10:47, 05 maj 2014

nieszka napisał(a)
Hejo! Pozdrawiam i życzę wytrwałości w planach. A przejść z sianiem trawnika nie zazdroszczę...

witaj Aga super, że do mnie zajrzałaś
widzisz, jak się męczę, ale walczę dalej z bąblami na rękach, bolącym kręgosłupem, ale zadowolona z efektów zaraz dodam zdjęcia, to zobaczysz
trawa, no cóż, człowiek uczy się na błędach nikt nie mówił , że będzie łatwo
pozdrawiam serdecznie
kitek81 10:48, 05 maj 2014

Nikita napisał(a)
Kasiu pozdrawiam majowo

dziękuję i odpozdrawiam i oby pogoda się polepszyła! bo na razie ziiiimnoooo :/
kitek81 10:53, 05 maj 2014

Efekty prac w dlugi weekend
Było:

Po pieleniu:

Tyle chwastów i to nie był koniec!
kitek81 10:59, 05 maj 2014

Tył juz zrobiony, bok i kawałek od frontu przeorany, ugrabiony i raz zwałowany

I calość z tyłu i warzywniak
Mirka 11:38, 05 maj 2014

Łał ale roboty zrobione nic tylko trawkę zasiać Kasiu jak twoje horti bo u mnie w ziemi padły a w wodzie puszczają korzonki
kitek81 12:03, 05 maj 2014

Mirka napisał(a)
Łał ale roboty zrobione nic tylko trawkę zasiać Kasiu jak twoje horti bo u mnie w ziemi padły a w wodzie puszczają korzonki

od dzisiaj zaczniemy robić z drugiej strony domu i kawałeczek z tyłu nam został i jak to zrobimy to posiejemy trawę, bo na razie to i tak za zimno!
hortki mi też padają! podglądałam jeszcze pare czy są te robaczki do obfocenia, ale nic już nie znalazłam! ale na razie nie wyrzucam, bo będzie tak jak z berberysami, listki opadły i wyrzuciłam, a Lenka zostawiła i na następny rok miała sadzoneczki więc na razie niech będą! przechowywalnik na zewnątrz im szykuję-będzie tam gdzie ta skrzynka stoi pod oknem
pozdrawiam :*
Mirka 12:27, 05 maj 2014

kitek81 napisał(a)

od dzisiaj zaczniemy robić z drugiej strony domu i kawałeczek z tyłu nam został i jak to zrobimy to posiejemy trawę, bo na razie to i tak za zimno!
hortki mi też padają! podglądałam jeszcze pare czy są te robaczki do obfocenia, ale nic już nie znalazłam! ale na razie nie wyrzucam, bo będzie tak jak z berberysami, listki opadły i wyrzuciłam, a Lenka zostawiła i na następny rok miała sadzoneczki więc na razie niech będą! przechowywalnik na zewnątrz im szykuję-będzie tam gdzie ta skrzynka stoi pod oknem
pozdrawiam :*
Też nie wywalam bo te bezlistne właśnie w tym roku mi ładnie rosną puszczają od korzeni trza cierpliwie czekać
Matka 12:27, 05 maj 2014

No kochana, ale robotabrawo
Luckaa 12:34, 05 maj 2014

Ja z braku czasu hortensje trzymałam w wodzie, wypuściły listki, ale wkońcu tez padły Coś mi te ukorzenianie ostatnio nie idzie...