Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:16, 28 kwi 2014

W pracy mam 2 dni kursu, dzis bylam dluzej,ale jutro juz wracam normalnie do domu, wiec jak pogoda dopisze, to idziemy pielic dalej pod trawnik dzisiaj em sam dokonczyl pielenie warzywniaka
Na dobranoc

I lece spac, bo padnieta jestem! Jutro postaram sie Wam odpisac!
Pozdrawiam wszystkich :*
kitek81 13:05, 29 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Kasiu, jaki pracowity dzień miałaś...narobiłaś się kochaniutka...
A piaskownica śliczna...na prawdę "złote-rączki" te twoje chłopaki.
Pozdrawiam cieplutko

Kochana, ja robię, a efektów jakoś nie widać, tyle jeszcze jest do zrobienia!
Co do piaskownicy, to wiadomo zamówiliśmy gotową, była rozłożnona na części pierwsze, musieli pomalować, skręcić i ustawić więc jakieś wielkiej filozofii przy tym nie było ale fakt, dali radę i mamy fajną piaskownicę
pozdrawiam :*
kitek81 13:06, 29 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)

Kasiu jak zapełni się moja działka to może w końcu będzie co oglądać i mnie odwiedzisz posiedzimy przy ciurkadełku albo ja będę siedzieć a Ty z łopatą będziesz wykopywać co Ci się spodoba żebym mniała mniejsce na nowe roślinki hehe.Tobie też szybko idzie ja mam 3 lata ogród i dopiero coś widać a Ty krócej więc mnie zdogonisz albo szybciej zrobisz swoją i ja do Ciebie wpadnę oglądać hehe.Tak mi się udało z tym wyjazdem i coś tam zakupiłam oczywiście autokar był specjalny na ten wyjazd i się pół autobusu śmiało że ja mam najwięcej kwiatów ale kontaktów żadnych nie złapałam bo nie było nikogo tak zakręconego ogrodowo jak my tu na forum.

to i tak świetnie Ci idzie, jak to dopiero 3 lata nad tym pracujesz i co najważniejsze efekty pracy już widać! nie to co u mnie a spotkanie kiedyś trzeba będzie zrobić, tylko martwię się, że u mnie to jeszcze nie będzie to ten sezon za dużo do zrobienia, a za mało czasu
kitek81 13:08, 29 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ależ ukwiecisz domek tymi samodzielnie sianymi cudami Piaskownica pierwsza klasa
Pozdrawiam

dziękuję Kochana liczę, że już będzie kolorowo i odliczam dni do zimnej Zośki, żeby móc już to wynosić na zewnątrz, bo za mocno się to porozrastało! i na przyszły rok postaram się już tego wszystkiego mniej siać, bo w tym roku mnie jeszcze poniosło
kitek81 13:10, 29 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Zawilce mam od Bożenki Piękne są...
Pocczytałąm , pooglądałm i lecę dalej..
Kotki możesz wrzucić na kompost.. to zielone jest

faktycznie, zawilce takie niby skromne, a urokliwe
cieszę się, że znalazłaś czas na odwiedzinki zapraszam częściej
i jak Ty to ładnie nazwałaś "kotki", a ja "gluty" ale z całego serca dziękuję za odpowiedź
kitek81 13:14, 29 kwi 2014

Luckaa napisał(a)
Kasia te Twoje pomidory takie wysokie, to są do podwieszania?

nie, nie do podwieszania, normalne tylko wysokie, będę musiała im dłuższe podpory zorganizować! tak już urosły skubane, niektóre aż się już kładą a jeszcze 2 tyg muszą w domu przesiedziec!
kitek81 22:50, 29 kwi 2014

Witam u mnie monotonia pt pielenie pod trawnik jeszcze pewnie przez pare najblizszych dni tak bedzie!
Dlatego nie zanudzam
Jeszcze tylko fotka mojej kwitnacej papierowki

Fajnego tulipanka

I rh

Ewa4 07:40, 30 kwi 2014

Kasiu kiedyś się spotkamy jak w naszych ogrodach będzie już co oglądac.Na sobotę wprosiły mi się dziewczyny które były na targach kwiatowych i teraz dwoję się i troję bo brak wszystko pouprzątac a to 4 dziewczyny z rodzinami ,przygotować się na grila ,przygotować ogród bo chcą obejrzeć a u mnie chwasty i kora w workach jeszcze ale co zdążę to zrobię hehe.Miłego dnia Kasiu.
nieszka 21:49, 04 maj 2014

Hejo! Pozdrawiam i życzę wytrwałości w planach. A przejść z sianiem trawnika nie zazdroszczę...
Nikita 22:17, 04 maj 2014

Kasiu pozdrawiam majowo