Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

regli 23:46, 21 maj 2014

Cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku i że może na coś Ci się przydałam Buziaki zostawiam i lecę spać
Marta7 08:47, 22 maj 2014

Kasiu wiesz co tak sobie myślę że pelargonie i petunie z wlasnego siewu to nie lada wyczyn! podziwiam Cię za to,ja przez przypadek kupiłam bardzo drogie nasiona petunii 2op i po mimo tego że mi wzeszły nie umiałam jej dopilnowac do końca,no może uchowaly mi sie jakieś 2 sadzonki,a o uprawie pelargonii nawet nie marzę...
Pozdrawiam serdecznie
Ewa4 18:32, 22 maj 2014

Kasiu a jak trawniczek chyba już ładnie zielono masz?Pozdrawiam
kasiek 21:38, 22 maj 2014

Aleś maluchów wyhodowała - podziwiam i gratuluje!
I czyżby coś na winko było? Pozdrawiam
AgnieszkaW 23:16, 22 maj 2014

Kasiu, nadrobiłam troszkę u Ciebie i kiedyś na dobre winko się wproszę z twoich własnych winogron (ale to pewnie za parę lat dopiero...) Pozdrawiam serdecznie
kitek81 11:56, 23 maj 2014

Marta7 napisał(a)
Kasiu wiesz co tak sobie myślę że pelargonie i petunie z wlasnego siewu to nie lada wyczyn! podziwiam Cię za to,ja przez przypadek kupiłam bardzo drogie nasiona petunii 2op i po mimo tego że mi wzeszły nie umiałam jej dopilnowac do końca,no może uchowaly mi sie jakieś 2 sadzonki,a o uprawie pelargonii nawet nie marzę...
Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję za uznanie ale oprócz podlewania, to nic specjalnie im nie robiłam troszkę się wystraszyłam, bo po przesadzeniu petunii w te kaskadowe donice i wystawieniu na taras zaczęły im schnąć dolne listki! za ładnie to nie wygląda, ale wczoraj te suche listki poobrywałam, a dziś teściowa dzwoni, że jedna już kwitnie a i na innych kwiatostany widziałam, więc może jeszcze coś z nich będzie musze je dokarmić nawozem do pelargonii i petunii, to może będą lepiej wyglądały
pelargonie jeszcze czekają na wsadzenie w większe donice, może w niedzielę tym się zajmę
pozdrawiam :*
kitek81 12:01, 23 maj 2014

Ewa4 napisał(a)
Kasiu a jak trawniczek chyba już ładnie zielono masz?Pozdrawiam

zgadza się, już się ładnie zazielenił muszę zrobić zdjęcie i podpytać Was kiedy wykonać pierwsze koszenie i kiedy wykonać dosiewkę
ale zaraz inaczej jak jest trawka
pozdrawiam
kitek81 12:03, 23 maj 2014

kasiek napisał(a)
Aleś maluchów wyhodowała - podziwiam i gratuluje!
I czyżby coś na winko było? Pozdrawiam

dziękuję ale w przyszłym roku obiecuję sobie, że mniejsza będzie produkcja moich maluchów, zobaczymy, czy wytrwał w postanowieniu
winko może i będzie, ale jeszcze nie teraz
pozdrawiam
kitek81 12:05, 23 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, nadrobiłam troszkę u Ciebie i kiedyś na dobre winko się wproszę z twoich własnych winogron (ale to pewnie za parę lat dopiero...) Pozdrawiam serdecznie

a zapraszam serdecznie, będzie mi miło a za pare lat to już pewnie będzie co oglądać, bo na razie to jeszcze do ogrodu mi daleko i winogronka też jeszcze malusie ale sklepy są , więc można najwyżej kupić winko i tym Cię ugościć
pozdrawiam :*
kitek81 13:41, 23 maj 2014

jedziemy po pracy do Casto po pierdołki do ogrodzenia- trzymajcie kciuki, żebym była twarda i nie kupiła jakieś przypadkowej roślinki