Żłobek
Na razie najlepiejrośnie tam trawa
Rzut oka na jedną stronę, obsadzoną w zeszłym roku
Pelaśki kwitną
Z Rh chyba trzeba będzie trzeba się pożegnać?!
pewnie i on to wie, ale fajnie mu to wyszło z tą odpowiedzią, nie spodziewałam się takiej!
pokazywałam mu różne piękne ogrody z O. ale on jest jakiś dziwny, stwierdził, że nasz mu się najbardziej podoba nieważne, że prawie nic nie ma, ale to nasze i kropka
a może to zdrowe podejście
Oczywiscie, że zdrowe podejście, ogrody mają być nasze, przecież nie sztuka zapożyczyc pomysł czy zlecić projekt i wykonanie. Ja niby wiem, że mało gatunków, duzymi grupami itp. Ale ja sie musze najpierw nacieszyć iloscia i różnorodnoscią, Na własny ogród czekałam 50 lat, więc nawet chwasty mnie cieszą, bo co bym robiła jak juz wszystko porobione?
Jestem z rewizytą Oczywiście całości nie przejrzałam Początek i koniec, tak dla porównania Myślałam ze ja tu jestem gaduła, ale Ty to jestes wariatka pozytywna!! Aż mi sie gęba uśmiechała jak czytałam. Powodzenia, będe zaglądać. Dużo roboty przed nami... Wspierajmy się
Pozdrawiam i dobrej nocki!
znowu jestem na bieżąco gratuluję postępu prac budowlanych i ogrodowych przetwory super - podziwiam stwierdzenie eMa rozbrajające
Pozdrawiam
p.s. wciąż szukam czasu na urlop