Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 21:59, 07 kwi 2013

nieszka napisał(a)
Kasia wykupuje całe stoiska z roślinami w OBI

a nie wykupuje, potem co najwyżej żałuje, że nie wzięła tego i owego a tak przy okazji to by trzeba było pomyśleć nad konkretnymi roślinkami, żebym następnym razem mogła zaszaleć
buźka :*
Asia 22:01, 07 kwi 2013

Kasiu, będę do Ciebie zglądac bardzo często ja nie mam wielu zdjęc bo nie mam z tamtego roku a teraz tylko śnieg i śnieg pozdrawiam serdecznie
kitek81 22:17, 07 kwi 2013

Asia napisał(a)
Kasiu, będę do Ciebie zglądac bardzo często ja nie mam wielu zdjęc bo nie mam z tamtego roku a teraz tylko śnieg i śnieg pozdrawiam serdecznie

Asia, nadrobisz ze zdjęciami w tym roku
i jaki zbieg okoliczności, ja pisałam u Ciebie, a Ty u mnie
pozdrawiam i oczywiście zaglądaj do mnie tak często, jak tylko chcesz
Asia 22:21, 07 kwi 2013

Będę, na pewno. Ja mam jakieś rabatki, które robiłam na chybił trafił, gdy dostawałam roślinki od życzliwych osób, ale gdy widzę tu takie piękne ogrody, to jakoś blado wypadam. zobaczymy, czas pokaze, trzeba cieszyc sie tym , co jest, buziaki
kitek81 22:37, 07 kwi 2013

nie martw się, na pewno z pomocą O, stworzymy piękne ogrody! potrzebujemy tylko troszkę rad mądrzejszych od nas, dobry plan, a potem realizacja będzie dobrze, zobaczysz-damy radę
Debra 22:59, 07 kwi 2013

Poszperałam po Twoim wątku, a tu taka niespodzianka

nieszka napisał(a)
I jak się spało Kasia?
Ja ciągle rozmyślam o Twojej drewutni. A dziś nowa ogrodniczka się zalogowała i taki widokiem mnie oczarowała. I zobacz - wionogrono koło domku - tak jak Ty myślałaś?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3063-berberysy-i-liliowce-pod-stara-grusza
Jakby tak ten wasz domek jakos troszkę podrasować, okienko mu dodać....Może by wyszło coś fajnego. I jeszcze ustawić gdzieś w okolicach warzywniaka...
Pewnie mnie zaraz pogonisz

Nieszka, jak mi miło, że mnie 'reklamujesz' Dziekuję, Kasia mnie juz odwiedza i z wzajemnością.

Widziałam Kasiu Twoje zamówienie na trawki i nie tylko. Wielkie jest. Trzcinnika Karl Forster też zamówiłam, Imperatę też. jest cudna, szczególnie jak zrobi się czerwona.

Masz co obsadzać, przeczytałam o 120 iglakach, toż to ruina finansowa po prostu

Ewa4 23:12, 07 kwi 2013

Debra napisał(a)

Nieszka, jak mi miło, że mnie 'reklamujesz' Dziekuję, Kasia mnie juz odwiedza i z wzajemnością.

Widziałam Kasiu Twoje zamówienie na trawki i nie tylko. Wielkie jest. Trzcinnika Karl Forster też zamówiłam, Imperatę też. jest cudna, szczególnie jak zrobi się czerwona.

Debra nie chce mi się szukac ale coś mi mówi że te trawy i 120 iglaków to ja pisałam i to moje zamówienie bo Kaśka prosiła żebym pokazała co zamówiłam z traw ale mogę się mylić.
kitek81 23:20, 07 kwi 2013

Debra napisał(a)

Hihi chyba faktycznie mnie z Ewą pomylilas no ale na swoją działkę też sporo wszystkiego potrzebuje! U ciebie jest już co podziwiać! Pozdrawiam :*
kitek81 23:22, 07 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)

Debra nie chce mi się szukac ale coś mi mówi że te trawy i 120 iglaków to ja pisałam i to moje zamówienie bo Kaśka prosiła żebym pokazała co zamówiłam z traw ale mogę się mylić.

No widzę Ewus, że trzymasz rękę na pulsie
Debra 23:25, 07 kwi 2013

No cóż, chyba pomyliłam

Przepraszam mam nadzieję, że mi wybaczycie.

A u mnie co nieco jest, tylko małe jeszcze, jak podrosnie bedzie ciekawiej.