Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 21:57, 12 sty 2016

Janina napisał(a)
Ja mam proso rózgowe i ono jest wieloletnie, na wiosnę ścinam krótko i wyrasta nowe młode ale może ty masz inne.

aż zgłupiałam, ale sprawdzałam w necie i jest proso jednoroczne i chyba właściciel szkółki wie co mówił
kitek81 21:58, 12 sty 2016

anabuko1 napisał(a)
nie znam się na trawach, więc nic nie pomogę.
Ale w tym roku zamierzam trochę kupić i mieć w końcu w swoim ogrodzie

trawki szczerze polecam ja za to chyba więcej host kupię do ogrodu
Joaska 13:01, 16 sty 2016

Kasiu wpadłam dosłownie na minutkę, witam się i pozdrawiam, ogrodu trochę widziałam rabata z umbrami wyszła superowo!
kitek81 11:06, 17 sty 2016

Joaska napisał(a)
Kasiu wpadłam dosłownie na minutkę, witam się i pozdrawiam, ogrodu trochę widziałam rabata z umbrami wyszła superowo!

Kochana, doceniam, że nawet minutkę dla mnie znalazłaś dzięki za miłe słowa odnośnie umbrowej też mam ostatnio niedoczas problemy ogrodowo-wykończeniowe tez nie są mi obce
pozdrawiam i mam nadzieję, że będziesz częściej i na dłużej
anabuko1 12:54, 18 sty 2016

kitek81 napisał(a)

trawki szczerze polecam ja za to chyba więcej host kupię do ogrodu

Na jesieni kupiłam jedną trawkę już.Dwie szczepki dostałam
Na wiosnę jeszcze muszę kupić carex ice dance, bo marzy mi się.
Mam nasionka też traw.Dzisiaj albo jutro chce je posiać do doniczek.Nie wiem, czy tak dobrze,ale spróbuje
a hostki jak najbardziej kilka nowych kup.Zobaczysz, warto je mieć
EPODLAS 20:05, 18 sty 2016

Oj Kasiu, avatarek zmieniłaś i usychasz za wiosną. Przyjdzie i znowu będzie co robić. A jaka radość jak wiosenne cebulowe wychylają noski. Już niedługo.
EPODLAS 20:05, 18 sty 2016

Oj Kasiu, avatarek zmieniłaś i usychasz za wiosną. Przyjdzie i znowu będzie co robić. A jaka radość jak wiosenne cebulowe wychylają noski. Już niedługo.
Nikita 20:56, 18 sty 2016

Kasiu, ja mam proso DALLAS BLUES i pięknie co roku odbija, znaczy ze moje jest wieloletnie.
A o hosty przypomnij się wiosną...to ci coś ukopię.
Buziaki
kitek81 22:15, 18 sty 2016

anabuko1 napisał(a)

Na jesieni kupiłam jedną trawkę już.Dwie szczepki dostałam
Na wiosnę jeszcze muszę kupić carex ice dance, bo marzy mi się.
Mam nasionka też traw.Dzisiaj albo jutro chce je posiać do doniczek.Nie wiem, czy tak dobrze,ale spróbuje
a hostki jak najbardziej kilka nowych kup.Zobaczysz, warto je mieć

hostki na pewno dokupię, chociaż niestety u mnie pewnie będą nn, ale mam już pomysł gdzie dosadzę, więc będę kombinować bardzo mi się podobają Twoje zestawienia!
trawki siać też będę-z prosa zebrałam nasionka, będę siać, jak chcesz, to podaj mi adres na priv, to w weekend Ci wyślę trochę stipa mam nadzieję, że sama się rozsiała, ale chyba jeszcze zeszłoroczne nasionka z Obi mam, to może też na wszelki wypadek wysieję pod koniec miesiąca pojadę do centrum ogrodniczego, to może jeszcze coś ciekawego dostanę?!
a i szkółka moja poszerza asortyment, w tym roku na pewno red barona sobie muszę kupić
kitek81 22:18, 18 sty 2016

EPODLAS napisał(a)

zgadza się, tęsknię już za wiosną, ale za moim śniegiem niestety jej jeszcze nie widać odliczam do wiosny