Kochana, doceniam, że nawet minutkę dla mnie znalazłaś dzięki za miłe słowa odnośnie umbrowej też mam ostatnio niedoczas problemy ogrodowo-wykończeniowe tez nie są mi obce
pozdrawiam i mam nadzieję, że będziesz częściej i na dłużej
Na jesieni kupiłam jedną trawkę już.Dwie szczepki dostałam
Na wiosnę jeszcze muszę kupić carex ice dance, bo marzy mi się.
Mam nasionka też traw.Dzisiaj albo jutro chce je posiać do doniczek.Nie wiem, czy tak dobrze,ale spróbuje
a hostki jak najbardziej kilka nowych kup.Zobaczysz, warto je mieć
Oj Kasiu, avatarek zmieniłaś i usychasz za wiosną. Przyjdzie i znowu będzie co robić. A jaka radość jak wiosenne cebulowe wychylają noski. Już niedługo.
Oj Kasiu, avatarek zmieniłaś i usychasz za wiosną. Przyjdzie i znowu będzie co robić. A jaka radość jak wiosenne cebulowe wychylają noski. Już niedługo.
Kasiu, ja mam proso DALLAS BLUES i pięknie co roku odbija, znaczy ze moje jest wieloletnie.
A o hosty przypomnij się wiosną...to ci coś ukopię.
Buziaki
hostki na pewno dokupię, chociaż niestety u mnie pewnie będą nn, ale mam już pomysł gdzie dosadzę, więc będę kombinować bardzo mi się podobają Twoje zestawienia!
trawki siać też będę-z prosa zebrałam nasionka, będę siać, jak chcesz, to podaj mi adres na priv, to w weekend Ci wyślę trochę stipa mam nadzieję, że sama się rozsiała, ale chyba jeszcze zeszłoroczne nasionka z Obi mam, to może też na wszelki wypadek wysieję pod koniec miesiąca pojadę do centrum ogrodniczego, to może jeszcze coś ciekawego dostanę?!
a i szkółka moja poszerza asortyment, w tym roku na pewno red barona sobie muszę kupić