Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

monteverde 23:22, 05 mar 2013

Ewa4 napisał(a)
Grabiłam trawkę i nawet kawkę piłam na dworze a rąk to nie czuje no i nawet nie połowa zrobiona koniecznie rabaty muszę zrobić bo się wykończę a kawusia na świeżym powietrzu i na słoneczku smakowita
A gdzie zdjęcia pokazowe?
Ewa4 00:20, 06 mar 2013

właśnie Aniu też wracam z pełnym bagażnikiem a zdjęcia zrobię bo jeszcze za domem spory trawnik do grabienia i zaplanowania pozdrawiam i spokojnej nocki życzę
monteverde 00:30, 06 mar 2013

Wzajem
Edi00 06:26, 06 mar 2013

Ewa4 napisał(a)

Jak teraz patrze na mój ogród po ogrodowiskowemu to i się wstydzę i się śmieje jak ja mogłam takie błędy popełnić ale w tym roku naprawiam błędy i będę tworzyć bardziej przemyślany ogród i bardziej estetyczny .

Ewciu, mam to samo
Nie boję się też pytać jeśli czegoś nie wiem, choć często te pytania bez odpowiedzi zostają...ale radzę sobie inaczej- po prostu szukam odpowiedzi u innych
Ciekawe czy masz juz pierwsze ogrodowe zakwasy?
Ewa4 07:31, 06 mar 2013

Edytko zakwasy pewnie że były ale wczoraj poprawka i już dobrze a jak do jadę do końca to już wysportowana nieżle będę bo jeżcze dużo mi tego trawnika zostało a już przed domem mam zrobione a za domem tyle co przed domem to jeszcze z 6 godzin pracy pozdrawiam i miłego dnia zycze
Ewa4 08:01, 06 mar 2013

i
Aniu dziura jest na tym zdjęciu i to już prawie koniec działki bo 5 m od płotu a przy płocie jeszcze chcę iglaki posadzić będą tam pojemniki 1200 l.przez działkę jest przeprowadzona rura która będzie odbierać wodę z rynien i w tych pojemnikach zostanie podłączona pompa i tą deszczówką będę podlewać trawnik a pojemniki będą zakopane tego wogóle nie będzie widać.Tylko z braku czasu nie zrobił tego w zeszłym roku ale w tym zrobimy .
Ewa4 08:04, 06 mar 2013

a tu już taras za domem rabata do przeróbki plany są ale nic konkretnego może ktoś podrzuci jakiś pomysł mam tam azalie wys.i niskie to strona zachodnia fotki zrobione przed chwilą
Ewa4 08:06, 06 mar 2013

Jak ktoś ma za mało swojej działki to zapraszam na szaleństwo do mnie u mnie pracy pod dostatkiem do jesieni i na kolejne lata pozdrawiam wszystkich i dużo słoneczka życzę
Marta7 08:38, 06 mar 2013

Ewuś,ale Ty masz widoki-a jaka przestrzeń,możesz puszczać wodze fantazji i planować,planować,planować i kupować,kupować,kupować
Ewa4 09:38, 06 mar 2013

Martuś i planuję i kupuję tylko to jeszcze posadzić wszystko brak co mi w kartonikach kwiaty nie zakwitną a widoki to ja mam oj tak do tego lasu na spacerki chodze z M i dziećmi