Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

JoannA 06:55, 05 mar 2013

Miłego dnia
kitek81 07:49, 05 mar 2013

hej Kochana
widzę, że jesteś w swoim żywiole-pogoda Ci sprzyja, więc czas w ogrodzie spędzasz dziś u mnie też słoneczko z rana, troszkę przymroziło, ale pewnie w ciągu dnia będzie cieplej
życzę Ci tego słoneczka na dziś i na kolejne dni

my dzisiaj jedziemy oglądać kostkę brukową, więc w końcu wyjdziemy z domu, bo Mati wczoraj był na kontroli u lekarza i jest już zdrowy, dostał pozwolenie na wyjście z domu

pozdrawiam serdecznie :*

aaa i bym zapomniała, ale zaszalałaś z trawami, jak zobaczyłam ile tego, to aż szczena mi opadła-zaraz sobie obejrzę, co zamówiłaś, bo nazwy raczej nic mi nie mówią jeszcze
Marta7 08:13, 05 mar 2013

Ewuś już od jakiegoś czasu sobie obiecuję że muszę do Ciebie pierwsza wpaść, nic z tego,:zawsze mnie wyprzedzisz,sloneczka życzę
Ewa4 09:07, 05 mar 2013

Kasiu trawki szybko się rozrosną to porozdzielam i na Twoją rabatę poślę za słoneczko dziękuję właśnie takie świeci dziś jestem obolała ale idę dalej grabić bo pracy sporo liści dużo leży a wilgotno to pleśń wchodzi i muszę szybko posprzatac ale radość jak po kostkę jedziesz dziś jak już to zrobisz wtedy pomysły na tworzenie rabat same przyjdą do głowy bo wszystko się zmieni ja też tak mniałam zupełnie inny obraz będzie

Martuś ważne że pamiętamy o sobie a napewno nie raz mnie wyprzedzisz ja to zeby rano spokojnie kawę wypić wstaję o 6 i mam godzinę dla siebie ciszy i spokoju a pużniej idę brygadę budzić i się spokój kończy ale kochana ta moja brygada.mam auto w remoncie i jestem uziemniona siedzę w domu a jaki żal nie mogę jechac po doniczusię ani kwiatki pooglądać może coś nowego dowieżli ja tylko pooglądac bym chciała.....
kitek81 18:51, 05 mar 2013

ja to cały czas od wczoraj myślę, jak Ci się za to wszystko odwdzięczę?!
Ewa4 19:26, 05 mar 2013

Kaśka no co Ty bo się obrażę.
jagoda99 20:52, 05 mar 2013

Wpadam sie przywitac
Wlasnie skonczylam czytac i ogladac Twoj watek
Pieknie a zapowiada sie ze ho ho ho
Tyle energii w Tobie uwazaj tylko zeby nie przeholowac sily musza Ci wystarczec na caly sezon ha ha
My wszyscy w takiej goracej wodzie kapani
No ale co zrobic uwielbiamy prace w ogrodzie
Powodzenia i pozdrawiam Cie bardzo cieplutko

Kwiatki dla Ciebie

Ewa4 21:37, 05 mar 2013

Witam serdecznie Jagodo i dziękuję za piękne tulipany.Wiesz teraz to jeszcze chce mi się robić bo jak ziemia odmarznie to łopatę wbiję ale jak bedzie susza to ja mam już utrudnienie bo glina no ale i na to jest sposób ide pospacerowac do Ciebie spokojnej nocki papa
Marta7 23:11, 05 mar 2013

Ewa4 napisał(a)
Kasiu trawki szybko się rozrosną to porozdzielam i na Twoją rabatę poślę za słoneczko dziękuję właśnie takie świeci dziś jestem obolała ale idę dalej grabić bo pracy sporo liści dużo leży a wilgotno to pleśń wchodzi i muszę szybko posprzatac ale radość jak po kostkę jedziesz dziś jak już to zrobisz wtedy pomysły na tworzenie rabat same przyjdą do głowy bo wszystko się zmieni ja też tak mniałam zupełnie inny obraz będzie

Martuś ważne że pamiętamy o sobie a napewno nie raz mnie wyprzedzisz ja to zeby rano spokojnie kawę wypić wstaję o 6 i mam godzinę dla siebie ciszy i spokoju a pużniej idę brygadę budzić i się spokój kończy ale kochana ta moja brygada.mam auto w remoncie i jestem uziemniona siedzę w domu a jaki żal nie mogę jechac po doniczusię ani kwiatki pooglądać może coś nowego dowieżli ja tylko pooglądac bym chciała..... [/quot

Myślałby kto że pooglądać,tak możesz do M mówić,ale nie do nas starych wyjadaczek sklepów ogrodniczych
monteverde 23:20, 05 mar 2013

Ewa4 napisał(a)

Martuś ważne że pamiętamy o sobie a napewno nie raz mnie wyprzedzisz ja to zeby rano spokojnie kawę wypić wstaję o 6 i mam godzinę dla siebie ciszy i spokoju a pużniej idę brygadę budzić i się spokój kończy ale kochana ta moja brygada.mam auto w remoncie i jestem uziemniona siedzę w domu a jaki żal nie mogę jechac po doniczusię ani kwiatki pooglądać może coś nowego dowieżli ja tylko pooglądac bym chciała.....

Ja też jeżdżę pooglądać a wracam z całym bagażnikiem pozdrawiam