Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Maria667 18:54, 19 mar 2013

Wszyscy sadzą, zakupy ogrodnicze robię , jakby na przekór temu, co za oknem Pozdrawiam serdecznie!
Ewa4 20:29, 19 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Wszyscy sadzą, zakupy ogrodnicze robię , jakby na przekór temu, co za oknem Pozdrawiam serdecznie!

Marysiu ja ogarnełam garaz wczoraj kupiłam zamarzniętą ziemię (czekam aż odmarznie )i jutro chyba te cebulki najbardziej wyrośnięte posadzę do donic i z garazu ogród zimowo-wiosenny zrobię .Pozdrawiam
Ewa4 20:32, 19 mar 2013

Martwię się o moją przysyłkę z hortensjami jeszcze nie dotarła a jak wożą ją w aucie ?przecież gdzieś ona musi być może jutro dotrze .
Ewa4 21:48, 19 mar 2013

iwonaj napisał(a)
A jakie Ewusiu odmiany zamówiłaś?

a hortensje zamawiałam takie:bukietowa Silwer Dolar.
h.kosmata macrophylla hydrangera
h.ogrodowa Leuchtffeuer hydrangea,
h.drzewiasta Bounty hydrangea arborescens

iwonaj 10:21, 21 mar 2013

Ewusiu niezłe zamówienie ja jeszcze nigdy nie zamawiałam roślin przez internet czy to pewne bo ja lubię pooglądać wszystko zanim coś kupię czy te zdjęcia w sklepie internetowym są adekwatne do tego co przysyłają może dzięki tobie się przekonam
grazyna 11:25, 21 mar 2013

Ewa - a może oni jeszcze nie wysłali ? Jakoś długo to trwa Masz potwierdzenie o wysyłce roślin ?
Green 16:17, 21 mar 2013

Witam, cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem?
hihihi...
wpadłem, żeby zaznaczyć sobie Twój wątek do nadrobienia
Ewa4 21:17, 21 mar 2013

grazyna napisał(a)
Ewa - a może oni jeszcze nie wysłali ? Jakoś długo to trwa Masz potwierdzenie o wysyłce roślin ?

Grażynko ja powiem Ci szczerze nie wiem o co tam chodzi najpierw był meil że gotowe do wysłania póżniej że wysłali następnie firma kurierska przysłała kod do śledzenia przysyłki która zmieniała miejsce pobytu ,dzwoniłam we wtorek potwierdzili że powinnam dostać a dziś był telefon że nie ma jednej hortensji i czy zamienię ją na inną czyli dopiero przygotowują paczkę oni pewnie mają bałagan bo to sezon się zaczoł i poprostu pomylili meila czekam pewnie w poniedziałek wyślą ale tej co nie było to nawet mi się odpodobała i zamówiłam z radością inną.Pozdrawiam
Ewa4 21:21, 21 mar 2013

Green napisał(a)
Witam, cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem?
hihihi...
wpadłem, żeby zaznaczyć sobie Twój wątek do nadrobienia

Witam,witam miło że wpadłeś a ja zapomiałam tytuł Twojego wątku i nie mogłam odnależć tych obiecanych zdjęć w niedzielę ale jutro wpadnę do Ciebie na kontrolę czy są ?Pozdrawiam
Ewa4 21:26, 21 mar 2013

iwonaj napisał(a)
Ewusiu niezłe zamówienie ja jeszcze nigdy nie zamawiałam roślin przez internet czy to pewne bo ja lubię pooglądać wszystko zanim coś kupię czy te zdjęcia w sklepie internetowym są adekwatne do tego co przysyłają może dzięki tobie się przekonam

Zobaczymy ja w zeszłym roku zamawiałam hort.Pinki Winki ale nie wiem już z kąd i sadzonka była piękna nawet 1 kwiatek zakwitł paczka sądzę że w przyszłym tygodniu bo dziś dzwonili i 1 wymieniałam coś tam pomylili meil chyba był nie do mnie bo dziś paczkę skompletowali dopiero.Pozdrawiam dam znać jak przyślą.