Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Keri 10:25, 16 kwi 2013

Cześć Ewuś ! widzę że zaczęłas działać, pokazuj koniecznie zdjęcia co robisz. Ja na razie zgrawiłam 1/3 powierzchni trawy, bardzo wolno to idzie a grabiły 3 osoby, no ale to sa te gorsze strony posiadania dużego ogrodu. Damy radę, powolutku, najważniejsza jest satysfakcja i relaksik na powietrzu pozdrawiam.
Ewa4 19:32, 16 kwi 2013

Keri napisał(a)
Cześć Ewuś ! widzę że zaczęłas działać, pokazuj koniecznie zdjęcia co robisz. Ja na razie zgrawiłam 1/3 powierzchni trawy, bardzo wolno to idzie a grabiły 3 osoby, no ale to sa te gorsze strony posiadania dużego ogrodu. Damy radę, powolutku, najważniejsza jest satysfakcja i relaksik na powietrzu pozdrawiam.

Dziś tylko wyprubowałam sprzęt do kancików już dostałam i dostałam hortensje Anabel i stwierdziłam że muszę taczkę kupić bo bez tego nie dam rady a trawnik znowu do grabienia ale juz troche mniej jak miesiąc temu było .Pozdrawiam
kitek81 22:11, 16 kwi 2013

poszalałaś dzisiaj w ogrodzie, ale się nie dziwię, pogoda sprzyja, tyle kazała na siebie czekać, ze każdy z przyjemnością idzie do ogrodu!
sprzęt wypróbowany, to teraz czekam na zdjęcia z udokumentowania Twoim poczynań
pozdrawiam :*
GorAna 22:14, 16 kwi 2013

Jak tam zakwasy? to taki przyjemniy ból, prawda?
Pozdrawiam
Ewa4 23:04, 16 kwi 2013

Kasiu i Aniu za dużo nie porobiłam dziś w ogrodzie bo jutro M wraca 10 dni go nie było mus być pachnąca i wypoczęta hihihi
Marta7 08:26, 17 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Kasiu i Aniu za dużo nie porobiłam dziś w ogrodzie bo jutro M wraca 10 dni go nie było mus być pachnąca i wypoczęta hihihi

Mam nadzieję na fotorelację z powitania męża
Marta7 08:30, 17 kwi 2013

Oczywiście na tle Twoich najpiękniejszych roślinek
Ewa4 08:37, 17 kwi 2013

Marta7 napisał(a)

Mam nadzieję na fotorelację z powitania męża

hahaha sądze że dzieci tatusia na krok nie odstąpią bo już płakały ,odliczały dni,strasznie tęskniły.
magdziam 09:41, 17 kwi 2013

Ewuś podziwaim Cię 10 dni sama z dziećmi bez męża. Mojego nie było minionej nocy i dzisiaj chodzę nieprzytomna, bo mnie budził każdy szmer w domu. No i jeszcze szykujesz pachnące powitanie. Fiu,fiu to na bukszpany zasłużysz jak nic! Pozdrawiam
Ewa4 10:06, 17 kwi 2013

magdziam napisał(a)
Ewuś podziwaim Cię 10 dni sama z dziećmi bez męża. Mojego nie było minionej nocy i dzisiaj chodzę nieprzytomna, bo mnie budził każdy szmer w domu. No i jeszcze szykujesz pachnące powitanie. Fiu,fiu to na bukszpany zasłużysz jak nic! Pozdrawiam

Madziu M się tak stęsknił za dziećmi że pewnie nic nie zauważy.Dobrze że wraca bo mam komputer przy piecu i nie znam się żeby go przestawić i zakręcam grzejniki i odkręcam a wystarczy zmiejszyć temperature i podawanie a pierwsze dni to mnie wszystko budziło nawet wiatr za oknem a pużniej juz się przyzwyczaiłam ale jednak zawsze strach jak sama zostaję z dziećmi.