Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 18:03, 17 kwi 2013

A to takie malutkie zakupy dzisiejsze
Debra 18:36, 17 kwi 2013

O też ostatnio kupiłam Mikołajka płaskolistnego. Chciałam nadmorskiego, ale nie było. Lubię te ostowate rosliny. Rośnie już u mnie Przegorzan.

Fajne zakupy, miłego powitania i nie tylko z M )))
Ewa4 20:07, 17 kwi 2013

Dzięki Debra ,ale mój M jak zawsze wraca z przygodami nie zdażył na samolot i czeka w Moskwie na następny a dzieci stęsknione czekają na tatusia a przyjast się opużni.
Aby sie nie denerwowac pograbiłam trawnik więc jutro może wezmę się za rabaty te kwiaty dzisiejsze tz.kokoryczka i Dyptam są z przeznaczeniem na ten romb który mi podsunełas no i tak troche kompletuję te moje roślinki porozrzucane po moim ogrodzie ale po dzisiejszej pracy jestem z lekka połamana .
Urszulla 21:18, 17 kwi 2013

Ciekawe zakupy
Dziś na szybko, więc tylko pozdrawiam.
romka 21:53, 17 kwi 2013

Ewuniu genialny masz pomysł na zakupy, ja też powinnam się zastanowić z kim w spółkę wejść bo u mnie szkółki też daleko
za grabienie trawnika podziwiam, za zrobiłam kawałek i odpadłam, za to od dwóch dni mówię mężowi że kiedyś musimy wertykulator kupić
za życie bez męża aż tak długo podziwiam... kurcze, jak ja zostaję sama w domu to nigdy spania nie ma... bo wszystko wtedy słyszę...
Debra 22:02, 17 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Dzięki Debra ,ale mój M jak zawsze wraca z przygodami nie zdażył na samolot i czeka w Moskwie na następny a dzieci stęsknione czekają na tatusia a przyjast się opużni.
Aby sie nie denerwowac pograbiłam trawnik więc jutro może wezmę się za rabaty te kwiaty dzisiejsze tz.kokoryczka i Dyptam są z przeznaczeniem na ten romb który mi podsunełas no i tak troche kompletuję te moje roślinki porozrzucane po moim ogrodzie ale po dzisiejszej pracy jestem z lekka połamana .

Oj, jak przykro! Z powodu M oczywiście, bo połamanie to teraz nromalność ))
Ja co wieczór robię sobie ciepłą kąpiel i od razu i mięśnie i kości lepiej.
A z każdym dniem ciężkiej pracy, kondycja coraz lepsza.

Cieszę się, że romb się spodobał. Myślę, że tam pasuje, z ciekawością obejrzę zdjęcia.
Ewa4 22:05, 17 kwi 2013

Romko Mój M często wyjeżdza więc się przyzwyczaiłam a że jak twierdzi nie zły mam harakter więc sobie radzę czasem też mówi że nie jeden facet może mi harakteru pozazdrościć ale niech juz wraca bo w piątek sprzedałam swoje auto i musi mi dołożyć na drugie hihi
kitek81 09:07, 18 kwi 2013

Dobry
I doczekałaś się swojego pana? Pewnie na najbliższe dni zginiesz trochę z O. żeby nacieszyć się trochę mężem i pewnie masz masę spraw do załatwienia, bo czekalas z podjęciem decyzji na m. Chociażby nowe autko
Pozdrawiam :*
yolka 10:06, 18 kwi 2013

jestem z rewizyta. Mikołajek też by u mnie pasował na rabate z zielononiebieskimi liśćmi, u mnie nigdzie nie mogę spotkać siewek
kitek81 12:21, 18 kwi 2013

Yolka, u mnie w biedronce są na tym stoisku z bylinami