Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 19:30, 13 kwi 2013

Martek napisał(a)
Niech mąż wraca z tych Chin i oddaje aparat no coś ty tak sobie pozwolić ?
)))))))))))))))
Pozdrawiam ciepło i wiosennie

muszę ten co mam zablokowany znależć kogoś mądrzejszego żeby mi odblokował ja juz wyczerpałam pomysły jak to można odblokować a córcia 5 lat to mi nie powie co ona zrobiła ściągnełabym sąsiada ale sąsiadka pewnie wie że jestem sama więc nie będę się narażać jak nie to kupię nową kartę pamięci bo trzeba zdjęcia robić
Betka 19:39, 13 kwi 2013

Ewciu każda karta ma takie przesuwadło z boku ,może córcia Ci to przesunęła . Jeśli tak to pewnie nie możesz zgrać zdjęć - dobrze myślę?! Pozdrawiam
Martek 19:41, 13 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)

muszę ten co mam zablokowany znależć kogoś mądrzejszego żeby mi odblokował ja juz wyczerpałam pomysły jak to można odblokować a córcia 5 lat to mi nie powie co ona zrobiła ściągnełabym sąsiada ale sąsiadka pewnie wie że jestem sama więc nie będę się narażać jak nie to kupię nową kartę pamięci bo trzeba zdjęcia robić

Idź do sąsiadki po pomoc,a ,że nie będzie potrafiła pomóc sama zawoła samca o pomoc
bogumila 19:43, 13 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Muszę wam powiedzieć że wiosna na działce znowu mnie zaskoczyła ,wychodzą mi jakies nowe tulipany i żonkile pewnie posadziłam na jesieni bo w innych mniejscach na działce niż te z zeszłego roku ciekawe co ja wtedy nakupowałam i jakie kolory ale zaskoczenie miłe.
...takie zaskoczenia są bardzo miłe,czasami też tak mam...zastanawiam się,gdzie posadziłam ranniki,ale jeszcze śnieg i nic nie widać...
Ewa4 20:05, 13 kwi 2013

Betka napisał(a)
Ewciu każda karta ma takie przesuwadło z boku ,może córcia Ci to przesunęła . Jeśli tak to pewnie nie możesz zgrać zdjęć - dobrze myślę?! Pozdrawiam

Beatko jak chcę zrobić zdjęcie i naciskam przycisk to pojawia się napis karta pam.zabespieczona i zdjęcia mi nie zrobi nie mam pojęcia co ona wcisneła pewnie coś do czego ja jeszcze nie doszłam walczę z tym od wczoraj i nic.
Ewa4 20:08, 13 kwi 2013

Martek napisał(a)

Idź do sąsiadki po pomoc,a ,że nie będzie potrafiła pomóc sama zawoła samca o pomoc

Haha Martuś dobre nie wpadłam na to ale pomysł mi się podoba zacznę tak robić.
Ewa4 20:14, 13 kwi 2013

bogumila_bienko napisał(a)
...takie zaskoczenia są bardzo miłe,czasami też tak mam...zastanawiam się,gdzie posadziłam ranniki,ale jeszcze śnieg i nic nie widać...

Bogusiu współczuję że masz jeszcze śnieg ja to dziś po deszczu stwierdziłam że już trawa się bardziej zielona zrobiła ale to pewnie widzę to co chcę widziec bo dopiero od 2 dni śniegu nie mam
Debra 20:16, 13 kwi 2013

Nie, nie Ewo, wszystko zielenieje w oczach i rośnie w takim tempie, że aż się nie chce wierzyć!
Ewa4 20:18, 13 kwi 2013

Betka napisał(a)

BEATKO JESTEŚ WIELKA zaciekawiona tym przesuwadłem przesunełam i działa w życiu bym do tego nie doszła dzięki wielkie.
Ewa4 22:31, 13 kwi 2013

Debra napisał(a)
Nie, nie Ewo, wszystko zielenieje w oczach i rośnie w takim tempie, że aż się nie chce wierzyć!

no tak zgadza się my nadrabiamy w ogrodzie to i wiosna się stara i nadrabia