Ciekawe co z tymi magnoliami jest, moja koleżanka też ma taką i też się jej nie rozwija. Może jakieś specjalne warunki musi mieć żeby się rozwinąć? no sama nie wiem.
Moja magnolia też jakość dziwnie wygląda, ma kilka pączków ale takich malutkich (napewno nie kwiatowych), które nie chcą się rozwijać. U nas leje od wczoraj wieczorem non stop, a robota czeka! pozdrawiam
KERI moją magnolię podglądam co dziennie i nic, nie wiem o co jej chodzi poczekam bo pączki coraz większe się robią zobaczymy.
KITEK81 Kasiu wynoszę co rusz jakies roślinki ale po drodze coś dokupię i tak jedne wynoszę drugie wnoszę i tak w kółko ale po 15 maja wszystko trafi na działkę .Twoja forsycja pięknie kwitnie ,magi czyli lubczyk posadziłam Ci w donicę a kwiaty z działki nie mam kiedy i wpadniesz to wykopiemy bo nie wyrabiam z czasem pracy dużo ale jak będe coś przenosić to rozdzielę i w donice dla Ciebie odstawię.Bukszpany 2 dostałam od kuzynki są posadzone może jeszcze jednego mi ktoś da i rabatę skończę róże przesadziłam i powstała rabata różana.
MAGDZIAM Magda ja czekam na deszcz ale nie chce padać nawóz na trawnik rozsypany a deszczu brak a odnośnie magnoli to nie wiem drugi rok czekam na kwitnienie a w tym roku to jeszcze liści nie ma nie wiem na pewno nie jest przymarznięta więc może się ruszy.
BOGUSŁAWA_MA Bogusiu poślij ten deszcz w moją stronę bo nawóz na trawniku czeka na deszcz a tu 10 st.ciepła ale ogólnie to zimno bo słońca nie ma ale robię na działce bo kiedy nadgonię te opóżnienia.
Hej Ewuś,a u mnie od wczoraj od 10 deszcz z małymi przerwami ,sąsiad posiał w środę trawę i mu zmyło.
Jutro ma być lepiej ,i dobrze ,bo M ma zalewać słupy pod taras pozdrawiam
jak dla mnie nie widzę problemu, możemy wtedy powykopywać i tak jesteś wielka, że chcesz mi dać tyle roślinek!
no i może na przyszły weekend byśmy się umówiły?
mój M ma chyba wtedy weekend wolny, ja raczej też, tylko nie pamiętam, jak to z Wami, bo chyba jeszcze jakiś weekend majowy macie zajęty?
Witaj Ewciu,
wpadłam zajrzec jak na twoim kawałku ziemi mazurskim rozwija sie wiosna. poglądałam, klonik podziwiammi tulipanki też.
Alez u ciebie przestrzenie.....Pozdrawiam.