Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Keri 08:46, 03 maj 2013

Ciekawe co z tymi magnoliami jest, moja koleżanka też ma taką i też się jej nie rozwija. Może jakieś specjalne warunki musi mieć żeby się rozwinąć? no sama nie wiem.
kitek81 13:20, 03 maj 2013

widzę, że nowe roślinki na swoje miejsca pomału trafiają, zaraz garaż będziesz miała pusty
pozdrawiam
magdziam 15:26, 03 maj 2013

Moja magnolia też jakość dziwnie wygląda, ma kilka pączków ale takich malutkich (napewno nie kwiatowych), które nie chcą się rozwijać. U nas leje od wczoraj wieczorem non stop, a robota czeka! pozdrawiam
boguslawa_ma... 15:47, 03 maj 2013

Ewa zazdroszcze ci pracy w ogrodzie ja od trzech dni siedzę w domu tak leje.
Ewa4 19:58, 03 maj 2013

KERI moją magnolię podglądam co dziennie i nic, nie wiem o co jej chodzi poczekam bo pączki coraz większe się robią zobaczymy.

KITEK81 Kasiu wynoszę co rusz jakies roślinki ale po drodze coś dokupię i tak jedne wynoszę drugie wnoszę i tak w kółko ale po 15 maja wszystko trafi na działkę .Twoja forsycja pięknie kwitnie ,magi czyli lubczyk posadziłam Ci w donicę a kwiaty z działki nie mam kiedy i wpadniesz to wykopiemy bo nie wyrabiam z czasem pracy dużo ale jak będe coś przenosić to rozdzielę i w donice dla Ciebie odstawię.Bukszpany 2 dostałam od kuzynki są posadzone może jeszcze jednego mi ktoś da i rabatę skończę róże przesadziłam i powstała rabata różana.

MAGDZIAM Magda ja czekam na deszcz ale nie chce padać nawóz na trawnik rozsypany a deszczu brak a odnośnie magnoli to nie wiem drugi rok czekam na kwitnienie a w tym roku to jeszcze liści nie ma nie wiem na pewno nie jest przymarznięta więc może się ruszy.

BOGUSŁAWA_MA Bogusiu poślij ten deszcz w moją stronę bo nawóz na trawniku czeka na deszcz a tu 10 st.ciepła ale ogólnie to zimno bo słońca nie ma ale robię na działce bo kiedy nadgonię te opóżnienia.

Pozdrawiam Wszystkich.
renatamama3 20:53, 03 maj 2013

Hej Ewuś,a u mnie od wczoraj od 10 deszcz z małymi przerwami ,sąsiad posiał w środę trawę i mu zmyło.
Jutro ma być lepiej ,i dobrze ,bo M ma zalewać słupy pod taras pozdrawiam
kitek81 21:16, 03 maj 2013

Ewa4 napisał(a)

KITEK81 Kasiu wynoszę co rusz jakies roślinki ale po drodze coś dokupię i tak jedne wynoszę drugie wnoszę i tak w kółko ale po 15 maja wszystko trafi na działkę .Twoja forsycja pięknie kwitnie ,magi czyli lubczyk posadziłam Ci w donicę a kwiaty z działki nie mam kiedy i wpadniesz to wykopiemy bo nie wyrabiam z czasem pracy dużo ale jak będe coś przenosić to rozdzielę i w donice dla Ciebie odstawię.Bukszpany 2 dostałam od kuzynki są posadzone może jeszcze jednego mi ktoś da i rabatę skończę róże przesadziłam i powstała rabata różana.

Pozdrawiam Wszystkich.

jak dla mnie nie widzę problemu, możemy wtedy powykopywać i tak jesteś wielka, że chcesz mi dać tyle roślinek!
no i może na przyszły weekend byśmy się umówiły?
mój M ma chyba wtedy weekend wolny, ja raczej też, tylko nie pamiętam, jak to z Wami, bo chyba jeszcze jakiś weekend majowy macie zajęty?
AgataBC 10:03, 04 maj 2013

Wiosenne pozdrowienia

Margarete 11:29, 04 maj 2013

Witaj Ewciu,
wpadłam zajrzec jak na twoim kawałku ziemi mazurskim rozwija sie wiosna. poglądałam, klonik podziwiammi tulipanki też.
Alez u ciebie przestrzenie.....Pozdrawiam.
Marta7 20:52, 04 maj 2013

Ewuś widzę że już dzialeczka się zapelnia roślinkami
Pozdrawiam serdecznie