Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

yolka 19:31, 05 lis 2017

GorAna napisał(a)

Ja to ta marudząca żona

GorAna 19:32, 05 lis 2017

pawel_snopek napisał(a)
Bardzo mi się podoba Twoje połączenie tui golden tuffet oraz bukszpanu i berberysów piątka z plusem Pozdrawiam ciepło

Pawełku, wszystko byłoby pięknie, tylko bukszpan lubi sucho i przewiewnie i dlatego łapie grzyba.
Chodzi mi po głowie zastąpienie go azalią japońską. Poczekam jeszcze rok
jona 21:35, 05 lis 2017

GorAna napisał(a)
Aster dostał przymrozku, ale i tak piękny.

Zachwycające widoki . Na pozostałych zdjęciach też. Nie mogłam się zdecydować którą fotkę wybrać. Jak dobrze, że było słońce, bo ogród objawił się z całym bogactwem . Muszę zapamiętać, że klony i czerwone berberysy tworzą piękną jesień.
Agania 11:56, 07 lis 2017

Ten aster Aniu to prawdziwe cudo...fajny kontrast do tej pory roku
12:14, 07 lis 2017
GorAna napisał(a)

Iwonko, po co czekać do wiosny. Zakładaj wątek i pokazuj swoje okolice

Tak myślisz? Też nieśmiało ten pomysł u mnie kiełkuje. Myślałam, żeby może wiosną zacząć, od ogrodu, nowego sezonu, ale też kusi mnie by wcześniej! Miesiąc na przeprowadzkę sobie dam i przed świętami wątek założę . To będzie też dobry czas na planowanie, co i jak posadzić w ogrodzie.
hanka_andrus 13:24, 07 lis 2017

O, i to jest właściwe podejście do tematu! Też kibicuję Tobie, Iwonko!
barbara_kraj... 21:19, 07 lis 2017

Wiedziałam, że tak pięknej, jak u Ciebie jesieni nigdzie nie znajdę.
Aniu, masz wyjątkowe poczucie smaku w doborze i komponowaniu roślin.
A astrem zachwycam się od dawna.
Basilikum 21:29, 07 lis 2017

Iwonko to ja tez czekam na Twoj nowy watek

Aniu piekna jesien u Ciebie
m_gocha 00:21, 08 lis 2017

Ależ Aniu pięknie u Ciebie. Taką jesienią można się zachwycać, nawet pomimo zimna i deszczu.
Aster rewelacyjny! Chyba będę się kiedyś nieśmiało uśmiechać o malutką sadzoneczkę
Wsadziłaś już wszystkie swoje tulipany?
Ja w ogromnym niedoczasie jestem... Tulipany i inne cebulowe nie wsadziłam. Teraz straszliwie mokro Tak się zastanawiam, czy gdybym wsadziła do większych doniczek i zostawiła w nieogrzewanym domku gospodarczym to czy jest szansa że przeżyją i zakwitną? Boję się, że nie zdążę ich wsadzić czy nawet doniczek zadołować gruncie Teraz żałuję, że wyciągałam cebule z ziemi...

Pozdrawiam i macham cieplutko
Dorota123 18:14, 08 lis 2017

Piękny u Ciebie ten płożący aster, mój jakiś taki bardziej delikatny. Pniaczek masz przepiękny, aż strach żeby go nie uszkodzić i nie zepsuć tego cudu natury.