Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

hankaandrus_44 14:38, 11 lip 2025

Len, kocanki, pszenica i inne zboża, i już masz wizję na nowy wieniec dożynkowy, a tu jeszcze tylko miesiąc. I my dopiero poznamy to cudo spod Twoich rąk.

Mrozowe skutki i własne odczucia na widok strat, znam, ale to i tak nic, jak Tobie wszystko wymarza, albo zaleje. Róża się odbuduje w jednym roku, a powódź przynosi straty na wiele lat.

Współczuję i tym, i tym.

A Tobie życzę pomyślności zdrowia na wszystkie zamierzenia. Zawsze ich masz mnóstwo, i oby się dały zrealizować.

Joku 19:09, 11 lip 2025

Aniu, piękne kolorowe lato w twoim ogrodzie. Wyobrażam sobie z jaką przyjemnością po nim spacerujesz. Ba, nawet pielenie w takim ogrodzie może mieć swój urok, można oglądać kwiecie z bliska. Powojnik Skłodowska dobrze się u ciebie czuje, ja swojego straciłam, zastanawiam się czy nie spróbować po raz kolejny.
sylwia_slomc... 21:50, 11 lip 2025

Świetna ta strażniczka ogrodu Patrząc na zachwycające rabaty kipiące kwieciem nikt by się nie domyślił, że wiosną kipią od tulipanów
Basieksp 22:30, 11 lip 2025

Ogród piękny, bogaty w kwiaty, cudnie Strażniczka tez całkiem fajna, już teraz Tak się zastanawiałam co Ty suszysz? A to wieniec będzie A co dziergasz, na szydełku? Ja narazie nie mogę, bo dłoń i nadgarstek od razu mnie boli, długo to mnie trochę trzyma, ale jak oszczędzam go, nie szydełkuję i myszkę tez staram się niepotrzebnie nie używać, to jest w miarę ok
Margo2 01:42, 12 lip 2025

Mi też strażniczka wpadła w oko
Różę masz przepiękne, a zestawiani w moim guście.
Ciekawe jaki w tym roku bedzie wieniec
GorAna 12:51, 12 lip 2025

Mirko, Haniu, Sylwio, Jolu, Basiu[b], Gosiu
Bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów ☺️
Co do tulipanów, to już w maju podjęłam decyzję o nie wykopywaniu ich. Zbyt dużo bylin na tym cierpiało. Korzenie zawsze poderwałam i było tak że zawsze coś podeschło. W związku z tym mam mniej pracy a rabaty się wypełniają i jest ok
Nowy stelaż do wieńca prawie gotowy. Właśnie wróciłam od kowala
Jeszcze kilka szczegółów i mogę zacząć pleść
GorAna 12:55, 12 lip 2025

Deszczowy widok z okna ☺️