Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 21:36, 11 lis 2013

To nie jest szmaragd...i bardzo dobrze znosi przycinanie...nie tnij od razu mocno to on się usztywni i zagęści
yolka 08:19, 12 lis 2013

Anula, te czerwone szałwie sama produkujesz czy kupujesz sadzonki czy one są jednoroczne. Podpowiedz jak najlepiej. muszę mieć takie w przyszłym roku. Pozdrawiam i życzę jeszcze długo ciepłej jesieni
GorAna 08:58, 12 lis 2013

yolka napisał(a)
Anula, te czerwone szałwie sama produkujesz czy kupujesz sadzonki czy one są jednoroczne. Podpowiedz jak najlepiej. muszę mieć takie w przyszłym roku. Pozdrawiam i życzę jeszcze długo ciepłej jesieni

Jolu, kupuję nasionka w ogrodniczym, wysiewam w marcu do skrzynek, potem pikuję na paletkę i wysadzm po przymrozkach....są jednorocznymi roślinkami...czasami same wysiewają się na rabatkę

elzbieta_g 09:05, 12 lis 2013

GorAna napisał(a)

Jolu, kupuję nasionka w ogrodiczym, wysiewam w marcu do skrzynek, potem pikuję na paletkę i wysadzm po przymrozkach....są jednorocznymi roślinkami...czasami same wysiewają się na rabatkę

ja też się tak bawię, wszystkie jednoroczne, kwitnące i nie tylko zaczynam od nasionka, dla mnie ta ogromna satysfakcja , co roku powtarzam sobie, że to ostatni raz bo całe parapety i gdzie tylko się da to stoją paletki i małe doniczki
malgorzata_s... 11:24, 12 lis 2013

Dziewczyny jesteście niesamowite z tym wysiewaniem i pikowaniem. Ja nie mam cierpca do tego.
Milka 11:26, 12 lis 2013

Tajemnicze przejście nieustannie zachwyca a szałwie u ciebie wyjątkowe, może dlatego, ze sama wysiewasz
ewa004 18:43, 12 lis 2013

Ja też czasami coś wysieję ,ale rzadko udaje mi się aby to przeżyło albo zasuszę albo przeleje ,albo zapomnę gdzie wsadziłam
zawitka 11:28, 13 lis 2013

Ana Te szałwie powalające a jak jeszcze byś powiedziała czym je zasilasz ha ha .Zawsze jak chce nakarmić wzrok kolorem to do Twojego ogrodu lecę i humor mi się poprawia ha ha Macham i lecę budkę postawić ;D
BASIA8 11:36, 13 lis 2013

Hej Aneczko.
Dłuuuugo Mnie nie było u Ciebie w ogródeczku, a Tu widzę że sama Szefowa zawitała do Ciebie - super Nieźle oszroniony ogród miałaś, u Nas takiego przymrozku nie było. Fajnie ogląda się metamorfozy powstające na przełomie lat - zmiany na lepsze zawsze cieszą
Buziaki,
ANIA 14:02, 13 lis 2013

GorAna napisał(a)
To nie jest szmaragd...i bardzo dobrze znosi przycinanie...nie tnij od razu mocno to on się usztywni i zagęści

Jesteś mistrzynią sekatora.