Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

eliza3 18:58, 10 lis 2013

GorAna napisał(a)

2013rok

Ja myślałam o tym.
GorAna 19:04, 10 lis 2013

To jałowiec skalny Skyrocet..za nim berberys Atropurpurea
elzbieta_g 19:06, 10 lis 2013

cudnie ogląda się Twoje metamorfozy to dowód pracy i serca włożony w ogród pozdrawiam
GorAna 19:16, 10 lis 2013

elzbieta_g napisał(a)
cudnie ogląda się Twoje metamorfozy to dowód pracy i serca włożony w ogród pozdrawiam

Elu ja też jestem zdumiona jak to się zmienia....a niby jak codziennie się patrzy to zmian spektakularnych nie ma.....to tak samo jak z patrzeniem w lustro
boguslawa_ma... 19:19, 10 lis 2013

GorAna napisał(a)
Elu, mówisz o tym Cyprysiku..chyba Columnaris...jak był mały to jeszcze jako tako wyglądał, ale jak podrósł, to pod wpływem śniegu zupełnie stracił urodę...miałam dwa wyjścia...wyciepać, ...albo coś pokombinować....wybrałam kombinowanie
Pod spodem rośnie krzewuszka Alexandra

Aniu to cyprysik ?Ja też mam pięcioletni a mierzy chyba ze 3 m.chciałam tak podciąc jak u ciebie ale ma 3 przewodniki i doszłam do wniosku żeby brzydko wyglądał ,może tylko góre skróce.ale ja myślałam że to jest tuja ...wogóle tych zielonych to nie odróżniam ,wiem tylko które to jałowce i sosny....wstyd się przyznać.
Czy będziesz ciąć w kulkę?
barbara_kraj... 19:30, 10 lis 2013

Aniu, bardzo sympatyczne zmiany. I z pewnością cieszą Cię bardzo. Chyba wszyscy lubimy oglądać i porównywać zmiany. A że są pozytywne, to wprawia nas w zadowolenie.

Wierzyć mi się nie chce, że taki przymrozek był dzisiaj u Ciebie. Ale fotki fajne
Bogdzia 20:08, 10 lis 2013

Na zdjeciach widac zmiany ale ile to pracy wymagało to już nie widac. Rosliny sie rozrastają i wymuszaja by ciągle coś zmieniac i dobrze bo zastój byłby nudny. Pozdrawiam.
Mala_Mi 20:49, 10 lis 2013

Aniu.. ja siem bojam..... Już mam ciasno, a co będzie za 5 lat...a za 10 wolę nie myśleć....

Ale widać jak ogród zmienił się na lepsze Fajne takei porównania
GorAna 21:15, 10 lis 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Aniu, bardzo sympatyczne zmiany. I z pewnością cieszą Cię bardzo. Chyba wszyscy lubimy oglądać i porównywać zmiany. A że są pozytywne, to wprawia nas w zadowolenie.

Wierzyć mi się nie chce, że taki przymrozek był dzisiaj u Ciebie. Ale fotki fajne

Basiu, gdybym wstała trochę wcześniej to fotki byłyby fajniejsze, ale poleniuchowałam i słonko szybko rpztapiało szron
GorAna 21:21, 10 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Na zdjeciach widac zmiany ale ile to pracy wymagało to już nie widac. Rosliny sie rozrastają i wymuszaja by ciągle coś zmieniac i dobrze bo zastój byłby nudny. Pozdrawiam.

Ojjjj Bogdziu, masz rację.....ile tutaj było drzewrek owocowych; śliw, jabłoni, grusz, wiśni czereśni, krzewów; porzeczek, malin, agrestu......jak w buszu....trzeba było własnoręcznie obkopać, usunąć korzenie....a potem wyrównać teren, wybrać kamienie.......ale byłam młodsza i zapału mi nigdy nie brakowało....usiedzieć na miejscu nie umiem....a jak coś robię to konsekwentnie do końca....a satysfakcja ogromna