Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Milka 11:54, 05 lis 2014

GorAna napisał(a)

Tak masz rację...żurawka po dwóch latach domaga się podziału..

Wszystkie? bo niektóre u mnie bez zarzutu, raczej to co dzieliłam biedne...Aniu, och kolejne tulipany, wiosna będzie cudna, ale domeczek urzadzać, to też wielka przyjemność, choć stres, ja z tych niecierpliwych
Każda pora roku wybranej rabaty mnie zachwyciła buziaki
Kasik 19:45, 05 lis 2014

Aniu- Ciebie to tylko podziwiać. Tyle pracy związanej z domem , a ogród uporządkowany jak mało który. Wiadomo ile to pracy. Urządzanie domu jest cudnym zajęciem pod warunkiem, że środki są na to. Wtedy można się zatracić. Ja bym mogła tak się zatracać co chwila.
No, ale i bez tego można czuć się szczęśliwym i spełnionym, bo to przecież realizacja marzeń.

życzę Tobie byś je spełniała.
BASIA8 10:59, 07 lis 2014

Całuski Aneczko zostawiam i oczywiście gorące pozdrowienia
GorAna 22:41, 07 lis 2014

babka napisał(a)
no fakt, za płotem jednem i drugiem komosa po pachy ale i tak to mnie nie usprawiedliwia Mimo dotychczasowych niepowodzeń nie poddaję się

Olu, nieważne jak jest teraz w naszych ogrodach, ważne, że dają nam tyle radości i nieustannie mobilizują do ich poprawiania....ci za płotem mają szanse podglądać i uczyć się
Pozdrawiam
GorAna 22:44, 07 lis 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Aniu, u Ciebie późne lato? Bo tak bajecznie kolorowo

Basiu, jesień niestety......ale trawka się poprawiła po ostatnich deszczach, a to mnie najbardziej cieszy, bo wyglądała fatalnie
GorAna 22:49, 07 lis 2014

yolka napisał(a)

firnki to jeszcze nic, dla mnie najgorsze były lapmy oswietleniowe

Joluś, pomalutku, przebrniemy i firanki i oświetlenie.....przecież nikt mnie nie pogania....sama doszłam do wniosku, że przecież mam na to czas....cała długa zima da mi troche oddech na przyzwyczajenie się do nowych pomieszczeń.....i wtedy same rozwiązania przyjdą....co do przyjazdu, to czym chata bogata.....kawkę możemy przecież wypić....czekam na znak
GorAna 22:52, 07 lis 2014

anabuko1 napisał(a)
Duże i piękne masz to wrzosowisko
Ja mam tylkopięć wrzosów na krzyż.Ale to mi wystarczy.

Aniu, to wrzosowisko mam dopiero drugi sezon, a i tak wszystkie białe wrzosy przed kwitnieniem uschły i musiałam je wymienić na nowe....poczekam jeszcze rok, jak nie będzie się im u mnie podobało, to trzeba będzie poszukać pewniejszych roślin
eda 22:53, 07 lis 2014

GorAna napisał(a)
Dzisiejsze jesienne ujęcia

p

Przyszłam fotki pooglądać no i suupeer na paczałam się biały wrzosik zgrał się pięknie z otoczeniem buziaki i miłego weekendu Aniu
GorAna 23:00, 07 lis 2014

Milka napisał(a)

Wszystkie? bo niektóre u mnie bez zarzutu, raczej to co dzieliłam biedne...Aniu, och kolejne tulipany, wiosna będzie cudna, ale domeczek urzadzać, to też wielka przyjemność, choć stres, ja z tych niecierpliwych
Każda pora roku wybranej rabaty mnie zachwyciła buziaki

Irenko, z tymi porami roku, to wyszłam przed szereg, bo widzę, że inni nic nie pokazują....ale cieszy mnie, że Ci sie podobają, chić innym nie dorastają nawet do pięt....a co do domku, to codziennie krok po kroczku finisz się zbliża ....nie pozwalam sobie na prowizorki, bo mam gdzie mieszkać....ja jestem z tych cierpliwych
GorAna 23:04, 07 lis 2014

eda napisał(a)
p

Przyszłam fotki pooglądać no i suupeer na paczałam się biały wrzosik zgrał się pięknie z otoczeniem buziaki i miłego weekendu Aniu

Dziękuję Edytko....zobaczymy, czy wrzos dotrwa do następnego kwitnienia
Pozdrawiam jesiennie