Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

boguslawa_ma... 20:20, 27 maj 2014

Zaglądam i pozdrawiamCzy ulewa ominęła twój ogród
EPODLAS 21:16, 28 maj 2014

Danusiu, ale u ciebie pięknie. Powojniki, też je lubię. U mnie kwitnie na razie jeden. Rewia kolorów, gatunków - jednym słowem - bajka.
Madziarzeszow 21:21, 28 maj 2014

Piękne zdjęcia ,róże cudowne
danuta_szwajcer 20:01, 29 maj 2014

mira napisał(a)
Ach jak piękne masz rośliny do tego cudne zdjęcia a czasami pokazujesz busz pięknie skomponowany
urzekł mnie irys biało granatowy ciekawe czy się odczepi czy mi wejdzie do głowy

pozdrawiam

Marzy mi sie taki angielski ogrod ale jeszcze daleka droga, tylko u nas to albo nornice, mrowki, slimaki, pedraki, mszyce albo grad czy mroz i czasami sie odechciewa bo czy to nie moze byc normalnej pogody? A irysy polecam bo sa naprawde piekne tylko tak krotko kwitna Pozdrawiam
danuta_szwajcer 20:03, 29 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiamCzy ulewa ominęła twój ogród

Niestety nie ominela ale dobrze, ze grad ominąl. Teraz mokro i zimno, ciekawe jak tam Wasze zakupy? Ale za to za tydzien ma byc ladna pogoda
danuta_szwajcer 20:06, 29 maj 2014

EPODLAS napisał(a)
Danusiu, ale u ciebie pięknie. Powojniki, też je lubię. U mnie kwitnie na razie jeden. Rewia kolorów, gatunków - jednym słowem - bajka.

Powojnikow mam kilkanascie w sumie ale tylko kilka ładnie zakwitlo i juz powoli przekwitaja bo najpierw upał a teraz deszcz je niszczy. Kilka przesadzilam jesienia i te dopiero wyrastaja od nowa wiec po kilka kwiatow maja ale i tak ciesza Kocham kwiaty wieca powojniki mnie zachwycaja bo na tak cienkiej lodyszce takie duze cudne kwiaty
danuta_szwajcer 20:06, 29 maj 2014

EPODLAS napisał(a)

Powojnikow mam kilkanascie w sumie ale tylko kilka ładnie zakwitlo i juz powoli przekwitaja bo najpierw upał a teraz deszcz je niszczy. Kilka przesadzilam jesienia i te dopiero wyrastaja od nowa wiec po kilka kwiatow maja ale i tak ciesza Kocham kwiaty wieca powojniki mnie zachwycaja bo na tak cienkiej lodyszce takie duze cudne kwiaty Pozdrawiam
danuta_szwajcer 20:07, 29 maj 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Piękne zdjęcia ,róże cudowne

Witaj , ciesze sie, ze do mnie zajrzalas Musze tez pospacerowac u Ciebie Pozdrawiam
danuta_szwajcer 20:10, 29 maj 2014

Zimno, mokro, ciagle pada brrr i zdjecia nie chca mi sie wczytac: Pozdrawiam i cieplego wieczoru
Kasiek 20:11, 29 maj 2014

Danusiu wyobraz sobie ze my w tej zimnicy...na Twoje fotki czekamy