Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Agania 12:54, 11 lip 2014

Danusiu, podziwiam twoje liliowce, masz wiele odmian i kolorków, bardzo mi się podoba, ten pełny, cudny jest

gierczusia 12:55, 11 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Agnieszko ten garnek to moja ostatnia zdobycz, wypatrzyłam go u kogos na strychu, to zeliwny garnek, musze posadzic kwiatka jakiegos, tylko moj M stwierdzil, ze taki zeliwny garnek to jemu by sie przydałMnie zachwycil kształt i kolor Dzis zakwitły kolejne liliowce, potem zdjecia zrobie

Wyobraziłam sobie " bijatykę " o garnek ... Noo garnek to dla Kobitki musi być .. Zaraz go lecę zobaczyć , no ciekawa jestem ,że hoho

Edit : garnek znalazłam wreszcie .. Bossski .. Nie oddawaj eMusiowi ńie oddawaj
Buziaki
gierczusia 12:58, 11 lip 2014

anna_g napisał(a)
Muszę Ci powiedzieć, choć być może już mówiłam, ale wiesz starość nie radość i pamięć już nie ta że wizyta w Twoim ogrodzie była dla mnie w pewnym sensie przełomowa... Zmieniło się moje podejście do mojego własnego ogrodu chociaz mam go calkiem inny... Odpuściłam mu... U Ciebie było tak urokliwie, kolorowo, gęsto, przeplatająco się, niekoniecznie wszystko pod linijkę i sznurek i nawet niekoniecznie wszystko wyplewione na cacy ( i to jest KOMPLEMENT!!! żeby nie było), czułam się tam jak w raju Odpuściłam swojemu ogródkowi - nie musi być pod linijkę i sznurek - ale kocham go bardziej po wizycie u Ciebie niż przed Dzięki Danusiu. jesteś moją inspiracją - Ty i Twój ogród. Jak sobie w nim pracuję - myślę o Twoim ogrodzie i - trudno to wytłumaczyć - wtedy lepiej rozumiem ideę cieszenia się ogrodniczowaniem. Łoj sie mi nafilozofowało Buziaki

Ja nie wiem , jak to jest ,ale Ania zawsze wyrazi pięknie to ca mi w duszy gra ..ja nie umie tak pięknie napisać , choć myśle dokładnie to samo
anna_g 14:03, 11 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Ja nie wiem , jak to jest ,ale Ania zawsze wyrazi pięknie to ca mi w duszy gra ..ja nie umie tak pięknie napisać , choć myśle dokładnie to samo

Mówisz??? że ja taka kompatybilna z Twoimi myślami jezdem? To super i siem cieszem
A garnek jest faktycznie super i nie wiem dlaczego wcześniej zapomniałam o tym napisać. Danusiu pozdrawiam - u mnie naprzemiennie - jeden dzień leje, jeden słońce świeci, - dzisiaj akurat mamy deszcz Naprawdę trudno sobie poradzić "z tym latem", ani nic zaplanować, ani wykonać W ogrodzie też trudno już robić cokolwiek bo jak nie upał to deszcz a jak pogoda spoko to komary szaleją Wczoraj udało mi się skończyć jedną część rabatki przed domem - tą naprostszą czyli funkie pod świerkiem - spróbowałam - zobaczym co będzie - ale trochę je oodaliłam. I posadziłam Bobo... obsadziałam go maleńkimi buksikami i trzmieliną - to moje sadzonki ale przechowalnik likwiduję i musiałam to gdzieś upchnąć - w przyszłym roku to zmienię ale w tym to już kończę ze zmianami
Miłego dzionka
eliza3 20:46, 11 lip 2014

Danusiu, ależ Ty masz piękne liliowce, zawsze sobie obiecuję , że kupę i na tym się kończy, a to takie śliczne kwiaty.
malgorzata_s... 20:50, 11 lip 2014

Agania wyłowiła liliowca którym ja też zachwycona jestem Buziaczki
ewsyg 23:17, 13 lip 2014

Danusiu, szkoda, że lato trwa tak krótko. Dobrze, że te piękne kwiaty można uwiecznić na zdjęciach
GorAna 23:19, 13 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Ależ cudności pokazujesz
pozdrawiam
Urszulla 08:58, 14 lip 2014

Danusiu, co tam słychać? Żyjesz jakoś pomału..... zostawiam pozdrowionka na początek tygodnia, niech już troszkę słońce wyjdzie i osuszy i ogrzeje

Ja wyjątkowo w taką lekko pochmurną pogodę jakiś porządek w ogrodzie zrobię, bo mnie dużo rzeczy wkurza...aż za dużo
Milka 13:30, 14 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Agania wyłowiła liliowca którym ja też zachwycona jestem Buziaczki

ja też lilie takie pełne mam, ale liliowca widzę pierwszy raz