Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 14:30, 28 cze 2016

Bogdzia napisał(a)

I mnie równiez.

Ale mam niedosyt duży, ze z braku czasu nie pogadałyśmy( Może wybiore się i do Twojego ogrodu kiedyś bo chętnie bym na żywo ten Twój raj zobaczyła
danuta_szwajcer 14:36, 28 cze 2016

Milka napisał(a)
Ale się cieszę, ze w końcu się poznałyśmy no pierwszy raz juz za nami, kolejne przed nami; czas uciekał, z każdym się chciało nagadać, więc jak zwykle wydaje się za krótko; mam nadzieję, ze u ciebie bez szkód, bo w waszej okolicy burze.

Tak jak i ja i chęc spotkania się z Tobą w końcu, był jednym z powodów dla którego zdecydowałam się chociaż na te dwie godzinki pojechać. U mnie bez szkód ufff chociaż kilka razy kolor nieba był przerażający. Ulewy były straszne, ogród nieciekawie wygląda i pracy mnie czeka, że hej.... mam teraz dużo zawodowych spraw a wiesz, że do wszystkiego jestem praktycznie sama.
danuta_szwajcer 14:43, 28 cze 2016

Wkleję sobie i ja nasze grupowe zdjęcie ze spotkania na pamiątke drogę powrotnę miałam z przygodami, pogoda super, drogi puste a ja chyba byłam tak naładowana poztywną energią, że drogi popierniczyłam i tak sobie z rozpędu wjechałam na autostrade no i nie było mi już tak wesoło Dobrze, że znam te tereny bardzo dobrze to jakoś z tego wybrnęłam ech.....
Dziękuje wszystkim za towarzystwo a Kasi, Rysiowi, Gosi i Krzysiowi za tak super zorganizowanie spotkania Wielkie buziaki dla was i do zaś pyrsk
Kindzia 14:58, 28 cze 2016

Danuś, tak się cieszę, że byłaś, choć krótko
Karol99 15:25, 28 cze 2016

Mieliście bardzo fajne spotkanie i pewnie nie ostatnie.
eliza3 20:19, 28 cze 2016

Danusiu, widzę, że spotkanie udane, nowe znajomośći zawarte... Szkoda, że nie mogłam być z Wami, ale czasem tak bywa...
Pozdrawiam.
danuta_szwajcer 13:31, 01 lip 2016

Kindzia napisał(a)
Danuś, tak się cieszę, że byłaś, choć krótko

Kasiu też się bardzo ciesze, że w końcu dotarłam do Ciebie chodz bardzo mi było żal, że niestety inne obowiązki mnie wzywały i nie mogłam zostać. Ogród masz tak dopieszczony, wręcz katalogowy, roślinki bardzo dorodne Pozdrawiam
danuta_szwajcer 13:33, 01 lip 2016

Karol99 napisał(a)
Mieliście bardzo fajne spotkanie i pewnie nie ostatnie.

Oj tak, licze na więcej jeszcze w tym roku W mniejszym gronie to na pewno wkrótce a może będą też i te większe spotkania, fajnie być razem
danuta_szwajcer 13:34, 01 lip 2016

eliza3 napisał(a)
Danusiu, widzę, że spotkanie udane, nowe znajomośći zawarte... Szkoda, że nie mogłam być z Wami, ale czasem tak bywa...
Pozdrawiam.

wiem coś o tym ale myśle, że się jeszcze spotkamy w tym roku
danuta_szwajcer 13:54, 01 lip 2016