Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 21:07, 16 cze 2016

Kasya napisał(a)

Co to za roza ?? i ile krzakow ?

To Veilchenblau i jeden krzew i w dodatku trudno objąć ją w całości i nie widać jej ogromu w dodatku kupiona kiedyś za 3zł w kartoniku)Dzisiaj zrobiłam jej zdjęcia w pełnym rozkwicie ale patrze na mecz)) Ma piękny zapach i lubią ją pszczołyPolecam ma wyjątkowy kolor
Kasya 21:09, 16 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

To Veilchenblau i jeden krzew .....

wlasnie tego sie obawiałam...
Urszulla 21:17, 16 cze 2016

My kobiety mamy podzielną uwagę
anna_g 21:23, 16 cze 2016

Wszyscy patrzą na mecz - a mnie w takich chwilach wstyd przyznać że piłka nożna mnie tak nudzi, że po 5 minutach przysypiam i nie mogę się skupić... Niedawno wróciłam z ogrodu - buksiki przycięcie i trzmieliny. I berberysy przesadzone ze słonecznego miejsca - bo mi przypalało na "nową rabatę" i sto pomysłów na minutę i ciągle się zmieniają. Zazdroszczę Ci że potrafiłaś sobie tak pięknie i po swojemu stworzyc rajskie miejsce Gdzie Ty widzisz w swoim ogrodzie jakieś miejsca gorsze - po przejściach???? ja jakoś widziałam wszędzie bujne rośliny, moc kolorów, i bogactwo
Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało jak wykonasz plan wycięcia świerka i zrobienia pergoli. Choć ja kocham wielkie drzewa i ich dostojeństwo to też myślę że ogród zyska na tej zmianie - no i przybędzie miejsca do sadzenia
danuta_szwajcer 22:13, 16 cze 2016

Urszulla napisał(a)
My kobiety mamy podzielną uwagę

Hahaha no tak, tylko jak teraz poczytałam z dokładnością to żeśmy się dogadały, Kasia o przejściach.... na myśli miała grady, wichury itp.... a ja haha poczytałam przejścia pomiędzy w ogrodzie Ale mecz oglądam
danuta_szwajcer 22:23, 16 cze 2016

anna_g napisał(a)
Wszyscy patrzą na mecz - a mnie w takich chwilach wstyd przyznać że piłka nożna mnie tak nudzi, że po 5 minutach przysypiam i nie mogę się skupić... Niedawno wróciłam z ogrodu - buksiki przycięcie i trzmieliny. I berberysy przesadzone ze słonecznego miejsca - bo mi przypalało na "nową rabatę" i sto pomysłów na minutę i ciągle się zmieniają. Zazdroszczę Ci że potrafiłaś sobie tak pięknie i po swojemu stworzyc rajskie miejsce Gdzie Ty widzisz w swoim ogrodzie jakieś miejsca gorsze - po przejściach???? ja jakoś widziałam wszędzie bujne rośliny, moc kolorów, i bogactwo
Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało jak wykonasz plan wycięcia świerka i zrobienia pergoli. Choć ja kocham wielkie drzewa i ich dostojeństwo to też myślę że ogród zyska na tej zmianie - no i przybędzie miejsca do sadzenia

To ja odwrotnie jestem kibic i patriotia zarazem w takich momentach, biedna moja Kropka bo co chwile nie wie co się dzieje i jeszcze obiad gotuje na przyjazd syna z Amelką A hortensje Aniu w oczach rosną. No i ja zle zrozumiałam Kasie bo o przejściach pomiędzy... U mnie wszystko aż za bardzo rośnie. Chciałam zdjecie dzisiaj zrobić wesz tego drzewka ale Pani coś tam plewiła
Urszulla 23:10, 16 cze 2016

Zrobisz te zmiany Będzie piękniej
Marta 23:50, 16 cze 2016

Witam. Dziękuję za wizytę u mnie Piękne masz róże, a ogród dojrzały i kolorowy Pozdrawiam
Urszulla 14:12, 17 cze 2016

Aż się boję zapytać jak ogród, u nas wielka wichura i nie przestaje.
malgorzata_s... 15:12, 17 cze 2016

Danusiu cóż rzec można na takie piękno? Nic, tylko patrzeć i podziwiać
Pozdrawiam