Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Urszulla 08:45, 23 wrz 2017

Dziś ostatni dzień ulewny. Potem odetchniemy. Jakoś dom przetrwał ten straszny tydzień, najwięcej razy pompa szła w czwartek. Teraz to z górki jak ma przestać do wieczora.

A największym wyzwaniem będzie koszenie. Muszę w przyszłym tygodniu ale czy się będzie dało?
ElzbietaFranka 00:07, 27 wrz 2017

Odnosnie wiewior w Lazirnkach tez ich od groma. Lataja wszedzie nikogo sie nie boja. Siadasz na lawce to do torby zagladaja czy sa orzech. Takie cwane.

Bedac kilka lat temu w Zakopcu przed moim balkonem rosly duze swierki. Co one na tych swierkach wyprawialy, pierwszy raz widzialsm jak wiewiora lata. Odleglosci 4 m pokonywaly skaczac rozpostarly lapki i lataly.
Kazdego ranka siedzialy na balkonie i czekaly na orzechy.

Nie mam blisko lasu wiec i wiewior nie bedzie.
nebel 21:21, 28 wrz 2017

Danusiu, bardzo dziękuję za pamięć i odwiedziny na mojej stronie.
Do Twojego ogrodu zaglądam regularnie..mimo, że nie zostawiam wpisów.

Pozdrawiam ze słonecznego dzisiaj Gdańska. Od paru dni u mnie jest tak przepiękne pogoda, że prawie cały dzień spędzam go w ogrodzie.
danuta_szwajcer 18:01, 30 wrz 2017

Urszulla napisał(a)
Fajnie uchwyciłaś tą wiewiórkę

Jak one sie gonia, szaleją nie tylko po drzewach
danuta_szwajcer 18:03, 30 wrz 2017

Urszulla napisał(a)
Dziś ostatni dzień ulewny. Potem odetchniemy. Jakoś dom przetrwał ten straszny tydzień, najwięcej razy pompa szła w czwartek. Teraz to z górki jak ma przestać do wieczora.

A największym wyzwaniem będzie koszenie. Muszę w przyszłym tygodniu ale czy się będzie dało?

Oj te deszcze były straszne u mnie piasek, dzis juz musiałam podlać posadzone choiny i cisy. Mam pokoszone, wykorzystałam każdą wolna chwile i pogode, dziś M tylko droge wykosił;
danuta_szwajcer 18:04, 30 wrz 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Odnosnie wiewior w Lazirnkach tez ich od groma. Lataja wszedzie nikogo sie nie boja. Siadasz na lawce to do torby zagladaja czy sa orzech. Takie cwane.

Bedac kilka lat temu w Zakopcu przed moim balkonem rosly duze swierki. Co one na tych swierkach wyprawialy, pierwszy raz widzialsm jak wiewiora lata. Odleglosci 4 m pokonywaly skaczac rozpostarly lapki i lataly.
Kazdego ranka siedzialy na balkonie i czekaly na orzechy.

Nie mam blisko lasu wiec i wiewior nie bedzie.

W sumie to nie wiem skąd się wzięły ale mamy je już kilka lat
danuta_szwajcer 18:08, 30 wrz 2017

nebel napisał(a)
Danusiu, bardzo dziękuję za pamięć i odwiedziny na mojej stronie.
Do Twojego ogrodu zaglądam regularnie..mimo, że nie zostawiam wpisów.

Pozdrawiam ze słonecznego dzisiaj Gdańska. Od paru dni u mnie jest tak przepiękne pogoda, że prawie cały dzień spędzam go w ogrodzie.

Miło, że tym razem ślad zostawiłas. U nas też cały tydzien pięknej pogody, słonecznie ale wieczory juz chłodne a poranki mgliste no niestety jesien Pozdrawiam Ale róze jeszcze pięknie kwitną.
danuta_szwajcer 18:14, 30 wrz 2017

Wnusie to nawet w deszcz lubią podlewać
danuta_szwajcer 18:23, 30 wrz 2017

danuta_szwajcer 18:32, 30 wrz 2017