Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Dorota123 10:22, 02 paź 2017

Jesienny ogród bardzo ładnie i kolorowo u Ciebie wygląda.
marba 11:23, 02 paź 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Ula pozdrawiamy z Anią Było cudownie a pogoda bajeczna, szkoda, że nie mogłas być(

Ale miałyście fajne spotkanko! I pogoda wymarzona.
Urszulla 13:52, 02 paź 2017

A jak noga w tej scenerii ogrodów można zapomnieć o urazie chodzisz dziś czy kicasz
danuta_szwajcer 18:02, 03 paź 2017

Dorota123 napisał(a)
Jesienny ogród bardzo ładnie i kolorowo u Ciebie wygląda.

Jesien tez moze być piękna, lubie taka kolorową i słoneczną chodz ten deszcz dzisiaj mi pasuje)
danuta_szwajcer 18:11, 03 paź 2017

marba napisał(a)

Ale miałyście fajne spotkanko! I pogoda wymarzona.

Basiu pogoda wymarzona, chodz przyznam, że mam szczescie do słoneczka, Ogrody są piękne, koniecznie tam musze znowu pojechac, tam każdy znajdzie coś dla siebie. Basiu dla Ciebie lasek brzozowy, cudny chodz widać, że jeszcze młody, brzozy niezwykłej urody z biała korąKrólowały rozchodniki, całe łany, na których mnóstwo motyli, cudne zawilce, kupiłyśmy sobie , każda po dwa i zobaczymy jakie będą kolory, już ostatnie sztuki były.

danuta_szwajcer 18:17, 03 paź 2017

Urszulla napisał(a)
A jak noga w tej scenerii ogrodów można zapomnieć o urazie chodzisz dziś czy kicasz

No jasne Ula, że zapomniałam, byłam jak w raju, jeszcze w takim słoneczku, no utykam teraz ale cóż:
Spektakl traw, rozchodników i róż nawet. Klony, grujeczniki cudne odbarwione w tym słoncu wszystko mieniło się kolorami
danuta_szwajcer 18:29, 03 paź 2017

no i moje wiejskie klimaty

marba 20:12, 03 paź 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Basiu pogoda wymarzona, chodz przyznam, że mam szczescie do słoneczka, Ogrody są piękne, koniecznie tam musze znowu pojechac, tam każdy znajdzie coś dla siebie. Basiu dla Ciebie lasek brzozowy, cudny chodz widać, że jeszcze młody, brzozy niezwykłej urody z biała korąKrólowały rozchodniki, całe łany, na których mnóstwo motyli, cudne zawilce, kupiłyśmy sobie , każda po dwa i zobaczymy jakie będą kolory, już ostatnie sztuki były.

Danusiu, widziałam ten lasek brzozowy, lubię wycieczki do Kapiasów. Jak będziesz się wybierać następny raz, to daj znać, chętnie się przyłączę.

danuta_szwajcer 20:51, 03 paź 2017

marba napisał(a)

No to jak widać ja ostatnia z tych co pierwszy raz a mam tylko ponad 40km No to szkoda, ale wiosną Basiu to bardzo chętnie się umówimy by wspólnie pospacerować
marba 21:14, 03 paź 2017

Z ogromną przyjemnością, Danusiu.