Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Urszulla 11:27, 04 paź 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

No jasne Ula, że zapomniałam, byłam jak w raju, jeszcze w takim słoneczku, no utykam teraz ale cóż:
Spektakl traw, rozchodników i róż nawet. Klony, grujeczniki cudne odbarwione w tym słoncu wszystko mieniło się kolorami

Ten domek, wiosną jest całkowicie odsłonięty. A teraz prawie niewidoczny. Dach tylko o nim przypomina. Lasek brzozowy zachwyca cały rok. Lecz tą żółć jest obłędna
Mało fotek, chyba nie masz czasu wrzucać wszystkiego
danuta_szwajcer 17:50, 04 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale Was fajnie zobaczyć, pogoda jak marzenie , a widoki fiu fiu

Pogoda cudna, widoki jeszcze piękniejsze, piękna niedziela Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:06, 04 paź 2017

Urszulla napisał(a)

Ten domek, wiosną jest całkowicie odsłonięty. A teraz prawie niewidoczny. Dach tylko o nim przypomina. Lasek brzozowy zachwyca cały rok. Lecz tą żółć jest obłędna
Mało fotek, chyba nie masz czasu wrzucać wszystkiego

Ula mam bardzo dużo zdjec ale zalezy o ktore zdjęcia pytasz? z mojego grodu czy z pokazowych ogrodów Czasu nie mam to fakt, dziś miałam duża rewolucje w ogrodzie i znów zupełnie inaczej wygląda ogród a teraz moge myslec o zagospodarowaniu nowych rabat, moja koncepcja z pergola po wycieciu tawuły troche legła w gruzy bo chyba inaczej to zrobie. Porobie zdjecia to Ci pokaze te miejsca i doradzisz.
Popatrz jak pięknie róże kwitły.
Podoba mi się to zestawienie berberysów z rozchodnikami, zawilce cudne, przejscie z grabów boskie
marba 18:25, 04 paź 2017

Alejka lipowa rewelacyjna! Aż się chce przysiąść na ławeczce i podziwiać piękny widok.
Dorota123 18:43, 04 paź 2017

Uwielbiam oglądanie ogrodów, w mojej okolicy nie ma ogrodów do zwiedzania, więc chętnie oglądam zdjęcia wstawiane na forum.
danuta_szwajcer 10:20, 05 paź 2017

marba napisał(a)
Alejka lipowa rewelacyjna! Aż się chce przysiąść na ławeczce i podziwiać piękny widok.

Oj tak Basiu, wierze, że uda nam się razem tam posiedziec:
danuta_szwajcer 10:21, 05 paź 2017

Dorota123 napisał(a)
Uwielbiam oglądanie ogrodów, w mojej okolicy nie ma ogrodów do zwiedzania, więc chętnie oglądam zdjęcia wstawiane na forum.

Nic tam nie masz wokół? No te ogrody są ponad 40km to blisko w sumie Tez lubie oglądać bo zawsze coś się podpatrzy
danuta_szwajcer 10:29, 05 paź 2017

U mnie tulipanowiec już barwy nabiera ale przy tej pogodzie znowu deszczowej i wietrznej to szybciej opadną niż się pięknie odbarwią. Liście winobluszcza też już połowę opadła. Droga teraz ładna kolorowa.
Żywopłot w koncu od góry przycięty.

marba 10:38, 05 paź 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Oj tak Basiu, wierze, że uda nam się razem tam posiedziec:

Mam nadziję, Danusiu.
Urszulla 11:23, 05 paź 2017

Czekam na fotki po rewolucji. U Kapiasów jest mnóstwo inspiracji
Dla każdego. Też mam tam swoje ulubione zakątki.