Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

malgorzata_s... 18:35, 30 wrz 2017

Danusiu przepiękne jesienne widoczkiJak wnusie lubią podlewać to cóż im deszcz przeszkadza
danuta_szwajcer 18:43, 30 wrz 2017

danuta_szwajcer 18:46, 30 wrz 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danusiu przepiękne jesienne widoczkiJak wnusie lubią podlewać to cóż im deszcz przeszkadza

Jak kazde dzieci lubią wodę Młodsza podlewała a starsza lubi grabić, oby im zostało bo pomoc bardzo potrzebna
ElzbietaFranka 11:22, 01 paź 2017

W tym roku jak nigdy krzaki obsypsne owocami. Czyzby szykowala sie mocna zima. Przyroda wie co robi ptakom pozywienie naszykowala.

Mam dzika roze ktora ma tyle owocow i kwitnie nadal przechodze obok i zapach sie roznosi jak w czerwcu.

Przyjemnej niedzieli.
ElzbietaFranka 11:26, 01 paź 2017

Danusiu co to za hortensja taka rozowa na str 600 razem z różą. I jak tu wybrac pore roku jak jesien tez bardzo piekna mimo przekwitajacych roslin nadrabia liscmi.

7-ma setka leci na watku.
marba 15:12, 01 paź 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Wnusie to nawet w deszcz lubią podlewać

Śliczna dziewczynka, Danusiu. Chyba mamy wnuki w podobnym wieku.
danuta_szwajcer 19:10, 01 paź 2017

marba napisał(a)

Śliczna dziewczynka, Danusiu. Chyba mamy wnuki w podobnym wieku.

A dziękuje Basiu Chyba w podobnym dziewczynki mają 3 i 6 Pozdrawiam
danuta_szwajcer 20:07, 01 paź 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Danusiu co to za hortensja taka rozowa na str 600 razem z różą. I jak tu wybrac pore roku jak jesien tez bardzo piekna mimo przekwitajacych roslin nadrabia liscmi.

7-ma setka leci na watku.

To "wanilka" rosnie w słoncu, pięknie się odbarwia
danuta_szwajcer 20:14, 01 paź 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
W tym roku jak nigdy krzaki obsypsne owocami. Czyzby szykowala sie mocna zima. Przyroda wie co robi ptakom pozywienie naszykowala.

Mam dzika roze ktora ma tyle owocow i kwitnie nadal przechodze obok i zapach sie roznosi jak w czerwcu.

Przyjemnej niedzieli.

U mnie zawsze dużo owoców mają, nie zauważyłam, a zimą to Ty tu niestrasz bo dziś mi małżonek cudne dwie róże kupił. Niedziele miałam cudowną Elu z moją przyjaciółką ogrodowiskową spacerowałyśmy w Ogrodach Kapiasa. CudnieJutro pokaze więcej zdjęc bo warto tam być jesienią
danuta_szwajcer 20:18, 01 paź 2017

Urszulla napisał(a)
Dziś ostatni dzień ulewny. Potem odetchniemy. Jakoś dom przetrwał ten straszny tydzień, najwięcej razy pompa szła w czwartek. Teraz to z górki jak ma przestać do wieczora.

A największym wyzwaniem będzie koszenie. Muszę w przyszłym tygodniu ale czy się będzie dało?

Ula pozdrawiamy z Anią Było cudownie a pogoda bajeczna, szkoda, że nie mogłas być(