Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród - Azyl Amatora

Ogród - Azyl Amatora

AgnieszkaW 16:43, 26 wrz 2014

A Ty jak zwykle włóczysz się gdzieś po świecie Teraz zapewne czas na odpoczynek i ogród Warzywnik imponujący. Zauważyłam, ze faceci mają zwykle bogate i wypielęgnowane warzywniki, pewnie to z ich materializmem związane, w końcu to jedzenie Ja tak nie potrafię zadbać o swój i nie mam do tego zapału Pozdrawiam
Robertop 16:50, 26 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
A Ty jak zwykle włóczysz się gdzieś po świecie Teraz zapewne czas na odpoczynek i ogród Warzywnik imponujący. Zauważyłam, ze faceci mają zwykle bogate i wypielęgnowane warzywniki, pewnie to z ich materializmem związane, w końcu to jedzenie Ja tak nie potrafię zadbać o swój i nie mam do tego zapału Pozdrawiam

Witaj Aga, Chwastów w warzywniku całe łany. Mam tak mało czasu na ogród, że musi sobie sam radzić
Co do włóczęgi po świecie, to już nie moge doczekać się październikowego urlopu. Już odliczam dni

P.S.
Nasionka Knauti zebrane, czakają na wysyłke
Dorota123 20:11, 26 wrz 2014

Piękna pamiątka z wyjazdu, widziałam te tulipany w jakiejś gazecie. Od razu podbiły moje serce.
popcorn 20:23, 26 wrz 2014

Jakie kwiaty! Jakie zbiory! Podziwiam! A gdzie wybywasz teraz? Ale super! Ja poluję na Dreamlinera do Cancun Ale na Isla Mujeres tylko parę dni, reszta - zwiedzanie

pozdrawiam!
Robertop 00:16, 27 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Jakie kwiaty! Jakie zbiory! Podziwiam! A gdzie wybywasz teraz? Ale super! Ja poluję na Dreamlinera do Cancun Ale na Isla Mujeres tylko parę dni, reszta - zwiedzanie

pozdrawiam!

Karola, Meksyk do zwiedzania polecam. Samo Cancun przereklamowane ale jest dużo fajnych miast i miasteczek. Do plażowania polecam Playa del Carmen.
Ja wybywam do Indonezji (docelowo Bali) z kilkoma postojami w Bangkoku i w Singapurze.
Robertop 00:18, 27 wrz 2014

Dorota123 napisał(a)
Piękna pamiątka z wyjazdu, widziałam te tulipany w jakiejś gazecie. Od razu podbiły moje serce.

Dorota, też je wcześniej widziałem, ale u nas są drogie. Tam za 10 cebulek płaciłem tyle co w Polce za 1-2 sztuki
Robertop 00:21, 27 wrz 2014

Na dobranoc na zielono:
popcorn 07:47, 27 wrz 2014

Bali! Super! Jaka trasa, czym lecisz? BKK - Singapur - Bali? Składanka? Jaki koszt (jeśli to nie tajemnica?) SUPER!!

Ja do Cancun się nie wybieram, tylko lot tam jest Mieszkanko znalazłam na niedalekiej wyspie Isla Mujeres, piękne plaże mają i stosunkowo niewielu turystów na m2 (a to wysoki sezon), a i to tylko na 4-5 dni, reszta - zwiedzanie
pozdrawiam!
popcorn 07:48, 27 wrz 2014

Tulipanów Ice Cream w tej cenie - zazdroszczę
popcorn 07:48, 27 wrz 2014

Tulipanów Ice Cream w tej cenie - zazdroszczę