Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

dominika_rew 14:10, 09 gru 2013

Fajny efekt z tym oczkiem wodnym u nas wczoraj zasypane śniegiem, a dziś już jest na plusie i po śniegu ani śladu.. mam nadzieję, że na święta jednak wróci do nas.. pozdrowienia
kasiek 17:55, 10 gru 2013

Łał super!
To berberys koło ławeczki?
Super efekciarska ta fontanna!
Agania 22:03, 10 gru 2013

Marysiu, ale efektowne zdjęcia

promienie słońca

i ten gejzer sprawiają, że brzeg oczka jest jakby podświetlony, a tafla wody jakby była w strugach deszczu

niby zima, a Ty tu tyle życia i ruchu wprowadziłaś, krajobrazy z wodą, to moje klimaty

dziękuję Ci za te foty efekty super
EPODLAS 20:31, 11 gru 2013

To po tej okropnej wichurze nastała nam prawie wiosna. Byłam na działce, to był śnieg, a teraz go na pewno nie ma. Ale na święta by go się trochę przydało, ale chyba jednak go nie będzie. Ale i tak się cieszę na te święta.
kitek81 09:27, 12 gru 2013

witaj Marysiu, zaglądam i zostawiam gorące pozdrowienia :*
Maria667 21:43, 12 gru 2013

eliza3 napisał(a)
Marysiu, buziaki zostawiam i ładnej pogody na jutro życzę, przydałby się ładny dzień, bo mnie ciągle zimno

No cóż, o cieple możemy teraz tylko pomarzyć
Maria667 21:46, 12 gru 2013

dominika_rew napisał(a)
Fajny efekt z tym oczkiem wodnym u nas wczoraj zasypane śniegiem, a dziś już jest na plusie i po śniegu ani śladu.. mam nadzieję, że na święta jednak wróci do nas.. pozdrowienia

U nas też śnieg zeszedł, ale ten krótki dzień przyprawia o depresję. Wychodzę rano do pracy to dzień dopiero się budzi. Wracam po 16 to już zmrok zapada.
Byłoby miło, gdyby święta były białe .
Pozdrawiam.
Maria667 21:55, 12 gru 2013

kasiek napisał(a)
Łał super!
To berberys koło ławeczki?
Super efekciarska ta fontanna!

Tak , Kasiu, to berberys. Taki śliczny był jesienią...

Maria667 22:01, 12 gru 2013

Agania napisał(a)
Marysiu, ale efektowne zdjęcia

promienie słońca

i ten gejzer sprawiają, że brzeg oczka jest jakby podświetlony, a tafla wody jakby była w strugach deszczu

niby zima, a Ty tu tyle życia i ruchu wprowadziłaś, krajobrazy z wodą, to moje klimaty

dziękuję Ci za te foty efekty super

Agatko!
Tę fontannę właczamy po pierwszych mrozach i tak chodzi całą zimę. Służy jako napowietrzacz do oczka. Przy większych mrozach obniżamy dyszę, aby nam woda w rurce nie zamarzła.
Robimy tak już od kilku lat i świetnie się to sprawdza. A do tego fajnie wygląda
Maria667 22:03, 12 gru 2013

EPODLAS napisał(a)
To po tej okropnej wichurze nastała nam prawie wiosna. Byłam na działce, to był śnieg, a teraz go na pewno nie ma. Ale na święta by go się trochę przydało, ale chyba jednak go nie będzie. Ale i tak się cieszę na te święta.

Pogoda znacznie się poprawiła. Jak dla mnie to mogłoby wcale nie być śniegu.
Pozdrawiam.