Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

malgorzata_s... 21:00, 04 gru 2013

Mario każdy chyba tak ma Wyobrażenie nie zawsze w realu się komponuje jak w głowie.Na szczęście kompozycje można zmieniać Pozdrawiam i przytul Basterka
Maria667 21:23, 04 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Mario każdy chyba tak ma Wyobrażenie nie zawsze w realu się komponuje jak w głowie.Na szczęście kompozycje można zmieniać Pozdrawiam i przytul Basterka

Basterek przytulony. Pozdrówka
Agania 22:45, 04 gru 2013

Z tymi kompozycjami Marysiu, to właśnie tak bywa i z naszymi fanaberiami też, ja przez to czasami jestem nie do zniesienia, ale wtedy dostaję takiego powera i weny, że efekty przychodzą, jeśli chodzi o M, to mogę tylko czasami na siłę męższczyzny liczyć, ale pochwalić go muszę, właśnie za oczka

Pozdrawiam i buziam Basterka też
Mala_Mi 10:47, 05 gru 2013

Marysiu dawno u Ciebie nie byłam, a szkoda, bo masz bardzo ładny ogród, ale już nie wyrabiam z ulubionymi wątkami..
Lilie wodne w oczku na wątku u Aganii, są jej liliami, ja staram sie nie wrzucać swoich fotek do innych wątków bo wprowadzają zamieszanie.. U mnie lilie rosną w koszach wyłożonych agrowłókniną i zasypanych ziemia. W tym roku miałam słabe lilie, bo ziemie dałam sklepową, l kosze zostawiłam za głęboko i nie dałam im żadnego nawozu, a to żarłoczne rośliny. Ryby trochę mi mieszają przy koszach i liliach.. warto wrzucić trochę kamyków na wierzch kosza. Bogdzia ma lilie posadzone w workach.. nie wiem jak, ale u niej pięknie rosną.
A Aganii lilie są cudowne.
dominika_rew 10:59, 05 gru 2013

Zaglądam i pozdrawiam!
Margarete 15:51, 05 gru 2013

Avatar zmieniłas Marysiu i jak wpisałas sie u mnie to musiałam sie dokładnie przyglądać kto to ?
Ale fajny avatar bo z psiulem ( dobkiem do tego ) aja tez uwielbiam psy.
Dzieki za wizyte u mnie, i za miłe słowa. Za to u ciebie jak widac zmiany, pamietam jak pokazywałas to miejsce i podkrzesałaś swierki, radziłas sie co i jak a tu prosze jak fajnie wyszło, a na wiosne gdy rosliny rusza to juz całkiem pieknie bedzie. Gratuluje ! Super zmiana.
I do tego taka super ławka o jakiej ja marzę.........ślicznie
Pozdrawiam Cie serdecznie !
kasiek 20:32, 06 gru 2013

No i właśnie to jest najfajniejsze w komponowaniu, ogród nigdy sie nie nudzi a zdolnosci sie rozwijają. Ważne że masz wyczucie
Anabell 22:55, 06 gru 2013

marysiu - dawno nie byłam, przeszłam watek od maja.bylin, kwiatów , krzewów, prawdziwe zacisze.

myslisz o białej ławce, i za mna tez chodza takie mysli czy drewnianych kratek płotków zestawionych dawno nie pomalowac na biało.

pisze jedna reka i nie siegam po znaki i duze litery, przepraszam za niedogodnosc w czytaniu.
za to mam czas by odwiedzic. jestem iwalidka moze na swieta uwolnia mnie.ciepło pozdrawiam.
Maria667 18:48, 07 gru 2013

Anabell napisał(a)
marysiu - dawno nie byłam, przeszłam watek od maja.bylin, kwiatów , krzewów, prawdziwe zacisze.

myslisz o białej ławce, i za mna tez chodza takie mysli czy drewnianych kratek płotków zestawionych dawno nie pomalowac na biało.

pisze jedna reka i nie siegam po znaki i duze litery, przepraszam za niedogodnosc w czytaniu.
za to mam czas by odwiedzic. jestem iwalidka moze na swieta uwolnia mnie.ciepło pozdrawiam.

Haniu!
U mnie od pomysłu do realizacji nie jest daleko. Ławka spod świerka wylądowała w garażu, wyczyściłam ją porządnie , przeszlifowałam papierem ściernym i zaczęłam napuszczać białą lakierobejcą. Robi się super kolorek. Taki postarzony biały, przebijają słoje . Fantastycznie. O to mi chodziło. Pewnie malowanie zajmie mi ze dwa tygodnie, ale ostatecznie mi się nie spieszy. Zima długa
Pozdrawiam serdecznie.
Maria667 18:51, 07 gru 2013

kasiek napisał(a)
No i właśnie to jest najfajniejsze w komponowaniu, ogród nigdy sie nie nudzi a zdolnosci sie rozwijają. Ważne że masz wyczucie

Kasia!
Maluję ławkę spod świerka na biało
Znowu mam wizje Strach się bać , czym to się skończy