Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

iwonaj 09:24, 21 mar 2013

Witaj Marysiu masz ładne te pomidorki i skarby z biedronki a przyjaciółka i sąsiadka też bym takie chciała mieć
Marta7 11:12, 21 mar 2013

Marysiu pozdrawiam serdecznie,strasznie wiosennie u Ciebie,tak cieplutko się robi na sercu gdy dookoła tylko śnieg i mróż ! A pomidorków to chyba Ci nie zabraknie w tym sezonie,będziesz miala serce jak dzwon
Milka 13:07, 21 mar 2013

/original.jpg[/img]

Marysiu, wszędzie piszą, że te tawułki w cień, a ta chyba u ciebie w słońcu, jak sobie radzi?
moje doszły w 3 kolorach i dumam, gdzie posadzić;
Gabriela 13:29, 21 mar 2013

Zaglądam z rewizytą i cieszę się, oglądając Twój ogród, bo nie boisz się koloru, masz piękne kompozycje, różaną aleję i w ogóle podobne rośliny w ogrodzie. No i w dodatku jesteśmy blisko siebie. Serdecznie pozdrawiam i zostawiam moje narcyzy na przywołanie wiosny.

hanka_andrus 13:30, 21 mar 2013

Też dokupiłam sobie tawułek! U mnie będą w półcieniu. O ile nic im nie będzie w związku z zawirowaniem ogrodowym w pogodzie. I odbija z korzeni. Na razie niewiadoma, niby są etykietki, ale pod tym może być wszystko i nic.
Zaryzykowała babcia zakupy internetowe! To teraz czeka na słońce jak kania na deszcz!

Marysiu, dziękuję za pochlebną opinię. Dziwię się trochę, bo tu dziewczyny młode w przeważającej większości, a wizytują mnie nieustannie! Miłego dnia!

boguslawa_ma... 15:35, 21 mar 2013

Witam
Marysiu u mnie leje wiosny nie widać
Maria667 16:47, 21 mar 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Witam
Marysiu u mnie leje wiosny nie widać

Bogusiu!
Widziałam, że się nieźle zaopatrzyłaś w roślinki Tylko pogody brakuje
Maria667 16:49, 21 mar 2013

hanka_andrus napisał(a)

Marysiu, dziękuję za pochlebną opinię. Dziwię się trochę, bo tu dziewczyny młode w przeważającej większości, a wizytują mnie nieustannie! Miłego dnia!

Haniu!
Bo masz taka osobowość, że nie można Cię nie lubić
Maria667 16:58, 21 mar 2013

irena_milek napisał(a)
/original.jpg[/img]

Marysiu, wszędzie piszą, że te tawułki w cień, a ta chyba u ciebie w słońcu, jak sobie radzi?
moje doszły w 3 kolorach i dumam, gdzie posadzić;

Irenko!
To, co piszą o tawułkach to prawda. Ona już tam nie rośnie. Latem, jak przyświeciło mocne słońce, to potrafiło ją całkowicie spalić. Nie wyginęła, ale zupełnie mi zanikała na jakiś czas. Pozdrawiam.
Maria667 17:01, 21 mar 2013

Marta7 napisał(a)
Marysiu pozdrawiam serdecznie,strasznie wiosennie u Ciebie,tak cieplutko się robi na sercu gdy dookoła tylko śnieg i mróż ! A pomidorków to chyba Ci nie zabraknie w tym sezonie,będziesz miala serce jak dzwon

Marta!
Pomidorki to nie wszystko. Posiałam też karczochy. Uprawiałaś kiedyś?
Podobno są wieloletnie, a jak się je dobrze okryje, to przezimują. Próbuję Jeszcze nie wzeszły.Pozdrawiam