Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród średniowieczny i nie tylko

Ogród średniowieczny i nie tylko

monteverde 21:24, 06 sie 2012

nie mogę wstawić zdjęć ze zwiedzania Przemyśla, ponieważ w arboretum zapełniła mi się karta, prośba do Roberta i innych aby pokazali fotki ze zwiedzania Przemyśla
MarekW 21:28, 06 sie 2012

ja niestety nie zrobiłem ani jednego nie zabrałem aparatu
MarekW 21:29, 06 sie 2012

Aniu bardzo się cieszę że Cię poznałem, jesteś niesamowitą kobietą, taką ciepła i kontaktową Dzięki za wszystko jeszcze raz.
MarekW 21:45, 06 sie 2012

Dzisiaj w końcu miałem czas dla ogrodu, na niby angielskiej rabacie przybyło trochę roślin. Otóż posadziłem dziś juki karolińskie, lawendę, białe piwonie (przywiezione od mamy ze starego ogrodu), miodunki i Imperatę Red Baron, oraz kupione dzisiaj w szkółce hibiskus bylinowy i białą jeżówkę i mirt A i jeszcze kupiłem akant jakiś taki biało obrzeżony Miodunka i Red Baron to z wymiany na spotkaniu u ANI
monteverde 21:55, 06 sie 2012

O to pracowity miałeś dzień, ja wróciłam do Elb., o 8.00 rano i cały dzień "przegwizdałam"U nas dzisiaj było bardzo parno a potem po 15.00 burza, w pewnym momencie tak walnęło, myślałam.że już po kompie Marek za bardzo miły dzień przesyłam kwiat Lotosu żółtego z arboretum, mieliśmy to szczęście zobaczyć rozwinięty
Klamber 21:55, 06 sie 2012

Witaj Marku, Cieszę się że mogłem poznać tak mądrego człowieka, Twoja wiedza zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Dziękuję w imieniu wszystkich, że poświęciłeś nam swój cenny czas i dzieliłeś się z nami swoją wiedzą. Szkoda że mieliśmy tak mało czasu. To kilka widoków z Twojego ogrodu. Pozdrawiam

MarekW 22:00, 06 sie 2012

Robert dziękuję za te zdjęcia i że chwastów nie pokazujesz hahahah. Mnie też było bardzo miło gościć Was wszystkich u siebie, szkoda że tak krótko, bo chciałem Wam jeszcze tyle pokazać Może kiedy i ja zdecyduję się na spotkanie to nadrobimy
MarekW 22:02, 06 sie 2012

monteverde napisał(a)
O to pracowity miałeś dzień, ja wróciłam do Elb., o 8.00 rano i cały dzień "przegwizdałam"U nas dzisiaj było bardzo parno a potem po 15.00 burza, w pewnym momencie tak walnęło, myślałam.że już po kompie Marek za bardzo miły dzień przesyłam kwiat Lotosu żółtego z arboretum, mieliśmy to szczęście zobaczyć rozwinięty

U nas było 35 stopni !!! ale była też piękna pogoda cały dzień więc wykorzystałem czas na sadzenie i podlewanie, zeszło mi aż do zmroku
monteverde 22:08, 06 sie 2012

Z mirtem będziesz musiał uciekać na zimę do domu, jak zrobisz fotki to pokaż roślinki gdzie posadziłeś
MarekW 22:22, 06 sie 2012

ok co do mirtu wiem podobnie jak i inne ciepłolubne oliwka oleandry laur rozmaryn